11

3.6K 161 7
                                    

Louis se vzbudil dříve než Harry a dostal geniální nápad. Rychle odběhl do kuchyně a vylezl na linku. V druhé skříni nahoře byla schovaná Nutella . Louis si oblízl rty a sáhl po nutelle . Sundal z ní víčko a namočil do ní svou celou malou dlaň. Pak si ji strčil k obličeji a olízl jí. "Mňam." Zamlaskal Louis blahem a dál oblizoval svou dlaň. Když už měl skoro celý obličej zapatlaný rozhodl se ,že zašpiní i Harryho. Po špičkách došel zpět k Harrymu a namočil znovu svou pacičku do nutelly a pomalu ji rozetřel Haroldovi po obličeji . Harry vypadal komicky , Louis se zachichotal a tím  Harryho vzbudil.
"Louisi zlato ty , už si zhůru ?" Řekl Harry  stále se zavřenýma očima . "Louis vzhůru , už dlouuuho ." Zasmálo se kotě. Harry pootevřel jedno oko a když uviděl zapatlané kotě rychle oživl . "Louisi! " Vykřikl a postavil se. Louis ,ale rychle zareagoval a utekl z obyváku do patra . "Já tě zabiju Louis !!" Křičel Harold za Louisem. "Louis neumře !!" Křičel Louis na zpátek. Louis utíkal až do Harryho pracovny a tam za sebou zavřel dveře . Schoval se pod Harryho pracovní stůl a nutellu si přitiskl blýzko k tělu. Byl potichu ,jako myška nebo spíš ,jako kočička. Harold zatím doběhl k pracovně a otevřel dveře. Věděl , že tu Louis bude."Ty jo , kde ten Louis asi bude ?!" Zkusil Harry a uslyšel Louisův tichý smích . "Že by za dveřmi !?" Koukl se Harry za dveře. Nic. "Nebo za skříní ?!" Nic. "Tak teda jedině pod stolem.." Harry se koukl pod stůl a . A tam ne něj vykouklo vysmáté kotě. "Louí ,miláčku ." Harry vytáhl Louise z pod stolu a položil ho na na desku stolu.
"Pročpak je moje koťátko tak ušmudlané ?!?"Nadzvedl obočí Harry ."Louis měl hlad a tak spapal nutellku. A pak nutellou ještě natřel Harryho kdyby měl hlad." Usmál se Louis. "Aww." Opustilo Harryho plné rty . Nahl se a spojil jejich rty dohromady. Louis svoje ruce spojil za Harryho krkem a Harry své ruce dal pod Louisův svetr. Po chvíli něžného líbaní se z toho stalo dravé okusování. Louis byl jako tygr a Harry jako lev. Tak moc nenasitní byli. Harryho ruce si našli svoje místo na Louího zadku . A jeho prsty začali být sprosté ,a možná ano a možná ne ,začal Louise prstit. "Ahh ." Zavzdychal Louis do Harryho pusy. "Och přesně tak kotě ,zavzdychej mi ještě." A Louis opravdu vzdychal jak o život . Harry z Louise vytáhl své prsty a stáhl mu černé boxerky dolu. Roztáhl kotěti nohy a sám si klekl mezi ně. Celou plochou svého jazyka olízl Louisův vstup. "Mhmm." Zavrněl Harold a svůj jazyk vtěsnil dovnitř. "Ahhh,Harry ,Harry ahhhh,Hazz!" Vzdychalo kotě a nevědělo kam s rukama , jestli do Harryho vlasů nebo někam jinam. Celý efekt to nabralo až když Harry svým jazykem začal zuřivě kmitat a ještě do toho Louise honit. "Ahhh,Harry, Ahhh." Louis vzdychal tak moc ,že ho musel slyšet i Niall v irsku. Louis už skoro byl,ale Harry ho chytil tvrdě u kořene ,až vzlykl tak moc to potřeboval. Harry odlepil svou pusu od Louisovi kapající díry a prsty začal mírně škádlit špičku. "Chtěl by si se udělat co ?! Hmm , chtěl by sis vymalovat břicho svým yogurtm mám pravdu !??" Kotě dychtivě přikyvovalo. "Oh ,tak to si budeš muset počkat na mého ptáka honey.." Plácl Harry Louise silně po pravé půlce. Harold si mučivě pomalu začal sundávat oblečení, Louis si myslel že jestli si nepospíší tak na něj asi skočí. Harry si stáhl ze všeho nejpomaleji boxerky ,to Louise přivádělo k šílenství. Harry,už jen rychle párkrát zapumpoval na svojí chloubě a plivl si do dlaně. Rozetřel sliny a preejakulát po celé své délce . "Ukaž mi proč bych tě měl zrovna teď ošukat kotě ,mhm noták." Zavrčel Harold . Louis od sebe ještě víc roztáhl nohy a svými dvěmi prsty si přejel po dirce . "Oh ,yaeh babe. Daddy tě pěkně tvrdě ošuká." Harold oddělal Louisovi prsty a sám do něj přirazil až po kořen. Louisovi steklo pár slz bolesti ,ale slastný pocit bolest brzy vystřídal. "Yeah ,yeah pro tohle ses narodil že ?! Proto abych tě mohl tvrdě šukat ." Harry byl tak zaneprázdněn obšťastňováním Louise , že ani nekontroloval svůj výběr slov.  " Na něco jsem se ptal ne ?!" Vykřikl Harry . "A-ano D-daddy ." Odpověděl Louis zadýchaně,ale sakra . Harry ho tady tak dobře šuká ,že až skoro nemůže dýchat. "Louisi!" "Harry!" S těmito jmény na jazyku oba chlapci vyvrcholili. Po chvíli hlasitého nadechování a vydechování se Harry ozval. "V pořádku honey ?" Louis jen nepřítomě kývl. Harry z Louise vysunul svůj úd a nasadil si boxerky. Louise si vzal do náručí a jeho bleděmodrý svetr mu přetáhl přes zadek. "Teď se půjdeme umýt lásko jo ?! " Louis zamumla jen ; "Hmm." A nechal se Harrym odvádět bůhví kam.

Ráda bych napsala něco v tom smyslu ,že skončím v pekle . Ale já už tam dávno sem 😅. Plus se omlouvám za chyby 😅.

King of the mafia Where stories live. Discover now