10

3.5K 169 10
                                    

"Zlatíčko moje , už tě nikdy nepustím." Mazlil se Harry tváří k Louisovu břichu . "Hihihi." Hihňal se Louis a prohrábl Harrymu vlasy.  "Miláčku řekni mi , co ti všechno udělal ten hajzl ?" Vrčela a pusinkoval Harry Louisův podbříšek. "Stan Louise nutil strkat si do pusy Stanův nanuk a pak do Louise ch-chtěl s-strčit.." Louis se rozplaka. "Pšš zlatíčko , jsem tady s tebou Stan, už ti neublíží ." Kolíbal Louise Harold. "L-louis ne-nechtěl ." Plakal srdcervoucně Louis. "Já vím , já vím broučku , všechno je v pořádku ano ?" Upokojoval Louise Harry . " Co kdyby jsme se koukli na Nema jo ? Máš Nema rád že ?" Pohladil Harry Louise po zádech , až na zadek. " "Kotě ?" "Louis má rád Nema." Zakývalo hlavou kotě a dál se mačkalo do Harryho náručí. "Dobře." Dal Harry Louisovi pusu na čelo a položil Louise na gauč . Sám dal do přehrávače Nema a vrátil se zpět ke kotěti. Ale ani né po 15 minutách se mu začali klížit oči.

**

"DING-DONG- DING-DONG."  Probudil Harryho zvonek. "Kdo zase otravuje .." Povzdechl si Harry a opatrně odsunul Louise . Pomalím tempem došel ke dveřím a ještě pomaleji je otevřel . Byl překvapený , když za dveřmi uviděl stát ženu. "Dobrý den ." Pozdravila žena. "Dobrej , co tady děláte?" Zeptal se celkem nepříjemně Harry . "Jmenuji se Sandra Tomlinson, a jak jsem se dozvěděla tak vy pane Stylesi, by ste měl vlastnit mojeho syna Louise , Louise Tomlinsona ." Usmála se Sandra. A Harold na ní vykulil oči . "Co ..to...vy .. Jste Louisova co ?!" Blekotal Harry páte přes deváté. "Jsem Louisova matka , víte já jsem mého syna nikdy nechtěla poslat na žádné pokusy , ale můj manžel Rob je vědec a , a ja nemohla nic dělat ." Sandra se rozplakala . Harry nevěděl , co říct. Louis je jeho a nikoho jiného.
V tom dotoho přišel Louis, jen ve vytahaném modrém svetru a boxerkách. Přitulil se více k Harrymu.
"Louisi, synku!" Vykřikla a chtěla sáhnout na Louise.  "Nedotýkejte se ho !" "Ale je to můj syn!" Vykřikla znova a chtěla opět na Louise sáhnout. "Přestanťe na něj sahat !"Zavrčel ji do obličeje Harold.  "Je to můj syn , chci ho obejmout je můj!!" Vykřikla zuřivě Snadra .Počkat ?!! Kdo by zuřil kuli tomu , že chce obejmout svého syna ? Harry si Sandru pořádně prohlédl a ,co ho upoutalo byl menší kopeček po straně jejího boku . Zbraň ? Harry chytl Sandře obě ruce a zvedl jí je nad hlavu. "Louisi , běž do obyváku ." Louis přikývl a zbaběle utekl. "Kdo tě sem poslal ty špíno !!" Sandra se usmála ."To bys chtěl vědět, že Harry. Víš ja ti to prozradím , neposlal mě nikdo . Musím dostat toho mutanta pro naší lásku." "Cože !" "Harry přeci si mě pamatuješ ne ?  Taylor ." Bože ne ! Pomyslel si Harold. "To ti ještě za těch pět let nedošlo , že jsem teplej ! " "Lásko , ja vím že to jen hraješ . To s tím Nickem bylo jen divadlo že  ? A tohle kotě ? Nemusíš už nic hrát , můžeme být jenom spolu."Usmála se na Harryho Taylor. " Ale to je to ,co nechci Taylor . Byl jsem s tebou těsně před tím než jsem zjistil , že jsem gay . Ale ty si to očividně nepochopila co ?!!" Řekl teď dost napruženě Harry. "Ale ja tě miluju Harry." Natiskla se Taylor na Harryho . Harry si jen znechuceně odfrkl . "Teď mě poslouchej Taylor. Hned teď odsud vypadneš a já tě nezabiju. A pokuď ne tak si do vteřiny mrtvá." Taylor zbledla a trochu znejistěla. "Víš pro dnešek si vyberu první možnost , ale stejně vím že mě miluješ andílku ." "Vypadni !" Vyprskl Harry a pustil Taylor . Ta utekla po příjezdové cestě ke svému autu. Harry se pousmál a vydal se za Louisem . Ten jen spokojeně chrupkal na sedačce . Harry si lehl těsně vedle Louise a pomalu zase usínal , i když se mu několikrát myhl v mysli ošklivý obrázek Taylor .
Čím vším si bude ještě muset Harry projít , jen aby mohl být se svým Louisem ?

Heh , dalšíííííí část !! Chtěla jsem se zeptat jestli chcete příšte , epilog nebo 😅 .Nebo to mám ještě nějak rozvést ?😅

King of the mafia Kde žijí příběhy. Začni objevovat