6

4.3K 191 27
                                    

Louis si spokojeně ležel na bříšku a koukal na svůj oblíbený serial ..ehm ..ehm Spongebob. Harry mezitím pracoval v kuchyni u sporáku .  "Harry ?" "Ano broučku ?" "Spongebob už skončil ." Zabručel Louis. "Dobře lásko , tak si vem tu knížku od Liama a pojď mi číst do kuchyně. " "Musí Louis ?" "Ano to teda musí ." "Ach jo. " Louis si došel do ložnice pro pohádkovou knížku a pospíchal za Harrym . "Brýle nemáš Boo?" "Louis zapomněl."Louos se pleskl malou pacičkou po čele. "Tak pro ně rychle skoč ." Louis si došel ještě pro brýle a sedl si na stoličku ke stolu. "Jakou mi přečteš pohádku honey ?" Louis přemýšlel . "O Popelce !!" Zatleskalo kotě ručičkami. "Tak čti lásko." Louis nalistoval stránku v knížce a začal číst. "Byl jed-den pán a ten měl d-dceru . Jm-menovala se Popelka . Když mu zem-řela ž-žena, rozhodl se znovu oženit . Vzal si ženu s d-dvěmi dcerami . Ty ,ale b-byli na Popelku zlé." A takle Louis pokračoval , až došel k pasáži "Šťasťně až do smrti". "Super kotě ,zlepšuješ se." Poškrabal Harold Louise po zádech  a dal před něj talíř s večeří .
"Mňam kuřeeee!!" Zapištěl Louis . "Tak papej broučku ." Pobídl Harry Louis a sam se pustil do jídla .
Jedli v tichosti, neměli potřebu si nic sdělovat .

**

"Hmm , zlobivé koťátko si dneska byl Louisi ,že ?" "Ano Louis zlobil ." Povrdilo kotě s rukami v poutech, zaháklými o rám postele . "Oh a co s tím uděláme ?" Zeptal se Harold Louise . "Harry pustí Louise a -" "Hlopě koťátko , nenechám tě jen tak jít." Zasmál se Harry . "Víš co s tebou teď uďelám zlatíčko ?" Louis pokroutil hlavou . "Slova lásko ." "Ne Louis neví." Zašklebil se Louis . "Teď tě  vsléknu , vsléknu i sebe a pak ...si konečně užijem love." Harold se nadrženě usmál ,jak to měl ve zvyku .
A začal Louise vslékat , teda kalhoty a tričko , už měl davno dole. Harry vslékl i sebe a roztáhl svému koťátku nohy.Vzal lubrikační gel , co měl na nočním stolku a namočil do něj dva prsty . Strčil do Louise dva prsty naráz a koťátko zasténalo blahem .Začal mu do uška šeptat nemravné věci . A pořád zrychloval a zrychlov pohyby svých prstů , že si Louis myslel ,že asi umře. A pak přestal ."Nenene, co to Harry dělá ? Vrať je tam notká vrať je zpátky ."

Skoro až vzlykalo kotě. "Neboj se kitten. Teď ti dám něco lepšího ."
Harry se rychle nalubrikoval a pomalu do Louise vnikl. "Ach ." Vydralo se Louisovi z úst. Harry byl najednou v Louisovi až po kořen a rychlím tahy do koťátka přirážel. "Ach Louisi si tak úzký !!!" Křičel Harry . "Oh můj bože ! Si teď tak hodný co ? Daddyho hodné koťátko !" Křičel dál Harold si naprosto užíval jeho úzké koťátko . A Louis si zase užíval Harryho rychlé tvrdé přírazy do jeho místečka . "Oh Louisiiiiiii!" Zavrčel Harry když vyvrcholil do Louise a ten chvilku po něm s Harryho jménem na jazyku .

Harry pomalu vyšel z Louise a vysvobodil jeho pracičky se sevřetí pout. "Byl si úžasný Loubear." Zašeptal Harry Louisovi do ucha a přitiskl si ho na sebe a bylo mu jedno , že jsou oba ulepení a zpocení . Hlavní bylo , že měl Harry SVOJEHO Louise u sebe.

***

"Ne , prostě ne Dereku ! " Uslyšel Louis , jako první po svému probuzení. "Ne nikam nepojedu ! Nemůžu tady Louise nechat !" Louis zbystřil při vyslovení svého jména .
"No sebou ho teda určitě brát nebudu." Harry někam odjíždí, kam? Louis nechce aby Harry někam odjel a ješte k tomu bez Louise. To Harry , už nemá Louise rád ? To Louis nebyl večer dobrý , že ho Harry opuští .

Louisovi se chtělo plakat. Jeho milovaný Harry ho tu chce nechat samotného .

King of the mafia Where stories live. Discover now