1

5.2K 230 33
                                    

"Louis plačinky !! Zapištělo hybridí kotě . "Louisi ,zlato jsou to palačinky .." Napomenul zlobivé kotě Harold. "Pal-pala-plačinky!" Zakřičelo kotě znovu .
"Dobře říkej si tomu jak chceš ,ale já ti je hned teď neudělám nejsem Inter-hotel .." Zabručel Harry . "Louis chce plačinky !" "Ne." Odpověděl Harry prostě. A dál se věnoval své práci na počítači . "Louis chce plačinky hned!" Začalo prskat kotě. "Bože si tak rozmazlený!!"Harry vstal od stolu a namířil si to rovnou do kuchyně . Kde připravil čtyři palačinky , namazal je marmeládou a položil na talíř. 

"Louisi máš tady 'plačinky'." Napodobil Harry Louisův hlas a položil talíř na stůl. Louis vtrhl do kuchyně a vrhl se rovnou do palačinek. Harry nad ním jen pokroutil hlavou a šel se dál věnovat své práci. Po desetiminutovém tichu , které naplňovali jenom mlaskání a olizování talíře z  Louisovi strany. Se kotě konečně uráčilo přijít. A začalo se ke svému páníčkovi hned lísat , teda hlavně k jeho klínu.

"Louis děkuje." Zavrnělo kotě . "V pořádku , ale co jsme si říkali o hlavičce na tomto místě Louisi ??" Louis se zašklebil. "Že Louis nesmí." "Přesně tak zlato , tak proč to děláš ?" "Louis neví ." Řekl Louis zatímco zkoumal Harryho obří dlaň. Harry se zasmál a prohrábl Louisovi střapaté vlásky. Louis přivřel oči v uspokojení a začal vrnět."Lásko, budeme muset jít." "Harry bude muset zase  pracovat ?" "Ano,Harry bude muset zase pracovat a ty půjdeš se mnou kotě." "Proč musí jít Louis taky ?? " "Abych se mohl všem pochlubit , jak moc nádherné  koťátko mám ."

"Dostane Louis odměnu ??"Zeptalo se kotě s jiskřícíma modrýma očima. "Když budeš hodný tak ano ." "Louis bude asi hodný ." Harry se zasmál tomu ,jak jeho koťátko přemýšlí . A začal se stavět a oblékat . Louis jen spokojeně ležel na bříšku a díval se na svého krásného majitele. 

"Tak pojď princezno ." Poklepal  Harry na svůj klín . Louis si mu sedl na klín a nechal si navléct červené džíny . "Tak super teď ještě bunda , čepice a můžeme jít ." "Louis nechce čepice ." 
"Proč ne zlato ?! " Ušklíbl se Harry. "Louise pak tlačit ouška ." "Dobře tak čepici ne ." Dopl Harry Louisovi bundu , až  ke krku a dal mu pusu na nos. Došli spolu k  podzemním garážím a Harry nechal Louise vybrat auto , kterým pojedou. "Tohleto ! " Ukázal Louis na červené Ferrari .

"A jaká  je to barva lásko ?! " " Hmmm, černá?!" Harry se rozesmál ."Ne červená . " "Špatný Louis ." Zavzlykalo koťátko . Harry si přitáhl Louise do náručí. A šeptal mu do ouška : "Pšš zlato , to se může stát každému . Náhodou si byl blízko . Černá a červená začíná na stejné písmeno. "
Chlácholil Louise Harry . "Tak-kže L-louis ne-není špa-špatný ?" "Ne, si skvělý zlato. Tak pojď , už pojedem, stejně meškáme ." Usmál se Harold a pohladil hybrida po tváři .

King of the mafia Where stories live. Discover now