12

3.2K 145 7
                                    

Předem se omlouvám za chyby . 😅

Na to že byl prosinec bylo v tento den docela teplo. Harold se tedy rozhodl že by mohl vzít Louise ven. "Honey ?! Pojď sem ,půjdeme ven !" Zakřičel Harry do domu. "Louis už běží!" Odpovědělo kotě a odhodil svou hračku na stranu. "Louis tady." Skočilo kotě Harrymu na záda a Harry se zapotácel. "To vidím darling ,musime se jít obléct tak pojď." Harold chytil Louise pod zadkem a přetočil si ho do náruče . Kotě se zachichotalo a pošimralo Harryho svým ocáskem. "Nezlob kotě." Usmál se Harry a na oplátku Louise polechtal na boku. "Lechtá." Zasmál se Louis a více se natiskl do prohloubeniny Haroldova krku. Harry oblékl sebe i Louise do zimního oblečení a vyrazili ven. "Sníh , Hazza Louis má sníh!" Zakřičel Louis a strčil si sníh k obličeji . "Studí!" Zapištělo kotě a sníh odhodil hodně daleko. "Miláčku , neseď v tom sněhu ano ?! Vstávej sluníčko ." Zašvitořil Harold a pohladil Louise po hlavičce. Louis natáhl k Harrymu ruce a udělal svůj prosící obličej. Harold se s povzdechem natáhl pro Louise a vytáhl ho na nohy. Kotě se uculilo a políbilo Harryho na tvář. Samozdřejmě muselo hodně balancovat na špičkách. "Co já budu s tebou dělat ty moje trdlo ?!" Zeptal se Harry a políbil Louise zpět na rty. "No to Louis neví ,ale ..." Louis tajemně zakončil větu a vyskočil s Harryho náručí pryč. Mírně se pokrčil a ...a hodil Harrymu přesně na čelo sněhovou kouli.

"Oh , Louisi uvědomuješ si , že si právě těd rozpoutal válku.." Zašeptal pro změnu tajemně Harry. Louisova odpověď byla jednoznačná , další sněhová koule na Harryho obličeji. "Vybral sis to sám .." Harry se ohl pro sníh do svých velkých rukou a vytvořil kouli . Rozmáchl se rukou a střelil Louise přesně na zadek. Louis se zamračil a hodil kouli po Harrym na zpět . Asi si dokažete představit jak to dopadlo ...oba byli mokří a byla jim zima.

Po tak divoké koulovačce se vydal domu . Tam si lehly společně na gauč a povidali si . Opravdu , povidali si o všem . Samozřejmě se to neobešlo bez sexuálních narážek ze strany Harryho , ale co .

Po dvou hodínách se rozhodli , že by si mohly třeba dojít na večeři . Ale nechtěli jít sami . Niall nemohl protože byl zrovna u svojí přítelkyně Leony.( A ta přítelkyně se tak nejmenuje , protože se tak jmenuju já neee. 😅) Harry se tedy rozhodl napsat Liamovi.

Pro: Liam
Hey Li , co dneska se Zaynem děláš ?! Jestli nic ,nechcete jít se mnou a Louisem na večeři ?! ;)
H

Odpověď přišlo skoro okamžitě.

Od : Liam
Se Zaynem zrovna dneska nic neděláme , tak moc rádi půjdeme. ;) V kolik a kde ?

L

Pro : Liam
V sedm u Dark Rose yeah ? XD

H

Od : Liam
Yeah bro XD

L

Harry vypl telefon a podíval se na svého malého auťáka , co ležel vedle něj . Právě teď zkoumal jestli je Harryho dlaň stejně velká jako jeho obličej. Harry se uchechtl a svým prstem šťouchl Louise do nosu. Louis zavrčel a kousl Harryho do prstu , ale ne tak aby ho to bolelo. " Louisi ! " Pro jistotu ho napomenul Harry. "Pojď musíme se jít oblíct , vezmeš si to nové oblečení co ti ušil Zayn. " Louis zamručel a otočil se na druhý bok aby na Harryho nekoukal. "Ale já to myslím vážně ." Zasmál se Harold. Louis si nakonec povzdychl a společně s Harrym vešel do jejich šatny. Harry pomohl Louisovi do oblečení a učesal mu vlasy. Louis sklopil ouška aby nebyla vidět a pak se připravil Harry .

Docela k sobě ladili oba v černých oblecích , černých botech ,akorád Harry neměl kravatu , ale Louis ano . Harry dbá na to aby jeho koťátko chodilo slušně upravené .

Když dojeli na správné místo v černém lamborghini usadili se k , už předobědnanému stolu a čekaly na Liama se Zaynem. Ti taky do pár minut dorazili. "Čau Li , čau Zee ." Pozdravil oba Harry. Zayn i Liam pozdravili na zpátek a ještě pozdravili Louise . Ten jen zamával , ví že nemá na veřejnosti moc mluvit . Navíc tohle je velmi drahá restaurace .

Louis měl , ale celou dobu takový divný pocit . Jakoby do něj někdo vypaloval další díru, né že by mu ta jedna nestačila. Několikrát v průběhu večeře se ohlížel za sebe. Ale nikdo tam nebyl.

***23:00***

Ano , až v tuhle noční hodinu se rozhodly jít domů. Je pravda že Harry, Liam a Zayn , měly pěkně upito . Louis ne, vlastně ani nemohl. Když , už po několikáte začal Harry společně s Liamem zpívat nějakou starou odrhovačku , tak Louis před nimi někoho spatřil. Malá osoba v černém. Louis se na to trochu více zaměřil a díky svému kočičímu vidění zjistil , že to vypadá na ženu.

"Ha-Harry ." Zakoktal Louis . "Co je Louisíku ?!!" Zasmál se přiopile Harry . "Někdo je před námi ." Zašeptal . "Možná tak vchodové dveře , před kterýma stojíš kotě ." Mrkl na Louise Harry a nadrženě se usmál zase na něj jdou ty jeho choutky. Louis pokroutil hlavou a podržel vchodové dveře aby všichni mohly projít .

Otočil se ještě jednou kolem své osy , ale už tam nikdo nestál. Louis se zamračil a s povzdychem chtěl vyrazit do útrob domu . Ale to by ho nemohla zastavit něčí ruka , která ho stáhl ze schodu ani se nenadál a ze zadu na hlavu mu přilítla rána . Dost velká na to aby ..

Ahojte lásky :*** Já vím , jsem strašná nepřidávám díli jak mám a tak. Ale já za to fakt nemůžu. 😿No doufám , že se díl líbil, aspoň takhle moc 👌🏼. Bude se snažit přidávat častěji 😂. A chci vám připomenout , že , už jen jedna kapitola a epilog 😿😰.

King of the mafia Where stories live. Discover now