8

3.4K 181 10
                                    

"Kotě, proč mi  Niall řekl , že ses choval jak auťák?" Zasmál se do telefonu Harry. "Protože Niall je hloupý." Odvětilo kotě. "Ale , takové věci se neříkají." "Louis to může říkat pokud je to pravda."Usmál se Louis. "To ano , ale buďme na Niniho hodní co ?" "Tak jo." "A co jinak miláčku , co Stan ?" Zašeptal Harry. "Špatné , moc špatné Harry." "Proč ?!!"Zavrčí Harry."Stan chtěl Louise nechat zavřít do sklepa a pak Louise málem udusil a-"PÍPPÍPPÍP." Linka se přerušila . "Můžeš mi zoopakovat co jsme si řekli , když jsem sem přišel ?" Zahřměl místnoatí Stanův hlas  a chytl Louise znovu pod krkem. "Že L-louis ni-komu neřekne , c-co se ta-dy stalo." Vykoktal Louis . "Tak proč si to teď kurva porušil , ty malá štětko !!" Prskal Stan Louisovi přímo do obličeje. "Odpověz kurva !" Louis byl vyděšený, nic neříkal. "No asi ti budu muset udělit malou lekci chování ." Zasmál se Stan a hodil Louise na zem . Ten si uvědomil , že vlastně není v domě se Stanem sám , ale je tu i Niall ! . "POMOC !!" Zaječel Louis. "Nikdo tě neuslyší , ten blonďatej skřet šel nakoupit." Zasmál se Stan a začal si rozepínat kalhoty .
"Ne ,ne , ne , ne." Šeptal Louis pořád dokola a modlil se aby Niall přišel dřív. Stan si mezitím sundal kalhoty i s boxerkama na zem . "Otevři!" Naznačil Louisovi. Louis zakroutil hlavou v nesouhlas. "Otevři tu svojí zkurvenou držku !! " Vrčel Stan a nutil Louise otevřít ústa . Ten ze strachu povolil a nechal mužovu délku zaplout do jeho pusy. Louis plakal,naříkal, vyzlykal a hlavně nemohl dýchat . Ze Stana vyházeli jen stény a vzdych. "Och jo ty štětko!" Zakřičel Stan a udělal se. "Spolkni to !" Louisovi se nechutí zkroutil obličej . Stanovo semeno bylo nechutné . "Tak doufám , že teď už budeš držet hubu . Jinak ti to příště strčim do jiného otvoru..." Louis přikývl a nechal slzám a vzlykům volný průchod. Tak moc tu teď chtěl Harryho nebo Nialla. "Co tady tak sedíš ty čubko ?! Nebul a vstávej !Ještě dneska musíme odjet ." Nakopl Stan Louise do břicha a začal si oblékat bundu. "L-louis ni-kam n-nepojede." Řeklo kotě. "To teda pojedeš! Dělej máme ještě tak patnáct minut než sem někdo příjde .." Louis se postavil na roztřesené nohy a sáhl po Harryho kožené bundě. Byla mu velká , ale to Louisovi v tuhle chvíli bylo jedno . Hlavní je že byla Harryho. Pak si ještě nezul svoje černé vansky, skoro nejmenší velikost. Stan rychle chmátl po Louisovi a táhl ho sebou do svého černého auta . Posadil ho na místo spolujezdce a vyrazil s ním na dalekou cestu . Louis  už neměl sílu vzlykat prostě jen nechal po své tváři stékat slzy.

**
"Vzbuď se !" Třásl Stan z Louisem ze strany na stranu . "Dělej ty štětko!" Vlepil Stan Louisovi facku. "Louis vzhůru !" Vypísklo Kotě a vyskočilo z auta, rovnou na zem. "Auví." Louis se rychle postavil na nohy a vydal se za Stanem do zapadlé chaty. Všechno to tu působilo dost creepy. Stan za Louisem rychle zabouchl dveře a zamkl. Louis by si tohle neměl myslet, ale je v prdeli.

**
"Jak myslíš , že tam nikdo není !!!" Řval Harold do telefonu. "Najdete ho rozumíte !" Křičel Harold dál ,  poté  ukončil hovor. A složil si hlavu do dlaní . Jediné co teď Harry chtěl , je své koťátko u sebe a slyšet jeho krásné předení. Teď nemá nic . Louis je jeho všechno  a on .....ho stratil.

Trochu depresivní vzhledem k tomu , že mám dneska narozeniny , ale nevadí  😅.

King of the mafia Where stories live. Discover now