bitiş notu + teşekkür

5.9K 383 47
                                    

Eveet! 

Başlamadan önce belirtmek istediğim bir şey var. 

Özel bölüm yazacağım. Bu yüzden hikayeyi kütüphanenizden kaldırmayın kızlar. Sayısını belirlemedim, fakat muhtemelen 3 olur. 

Söylemek isterim ki, ben kötü son sevmem kızlar. Hikayenin kötü bitmesi mümkün değildi. :')

Öncelikle bu hikayeye en çok katkı sağlayan kişiye teşekkür etmek istiyorum. -Lyssa-  bu kadar çok okuyucuya ulaşabildiysem bu senin sayende. Hikayemin bu kadar biliniyor ve beğeniliyor olması senin katkıların sonucu, ve sana çok çok teşekkür ederim. Çok seviliyorsun. :')

Ayrıca, ikinci teşekkürüm tabii ki siz okuyucularıma. Verdiğiniz her oy, attığınız her yorum için size ayrı ayrı öpücükler. Belirtmek isterim ki, bu hikayeyi beğenip beğenmemek sizin özgürlüğünüzde. İyi veya kötü her yorumu yapmak hakkınız. Beğenmeyebilirsiniz, veya hoşunuza gitmeyen bölümler her zaman olabilir. Bu konuda eleştiriye açığım. 

Ama siz hep iyi yorumlarınızla beni yalnız bırakmadınız. Gerçekten sizin yazdığım şeyleri beğenip okuyor olmanız beni inanılmaz mutlu ediyor. Bütün yorgunluğa, uğraşa değer bu. 

Wattpadde hem güzel, hem de uzun bir hikaye yazmak istedim çünkü ben bu tür şeyler bulduğumda kendimi mutlu hissediyorum. Hem okurken zevk alıyorum, hem de iyi hissediyorum kendimi.

İnsanların okumak isteyeceği uzun bir hikaye yazmaya çalıştım, ki çoğunuz bunu başardığımı söylüyor.  İnanılmazsınız!

Yazmaya devam ettiğim iki hikaye daha var. Onlarla beraberliğimizi sürdürebiliriz. Unutmayın, ÖZEL BÖLÜMLER GELECEK!

Yazıyı burada sonlandırıyorum.

Bana ayırdığınız her dakika için size teşekkür ediyorum arkadaşlar. Okuduğunuz için size minnettarım! Umarım final yaptıktan sonra hikayeye başlayanlar da aynı şekilde beğeniyle bahsederler hikayemizden. 

Unutmayın, bu hepimizin fici. :')

Sizi seviyorum!

lover | jungkookHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin