"İzin ver köy ördeğim...Sana istediğini vermem için izin ver."

3.4K 83 23
                                    

:) Eveeet geldik yarıyıl tatilineee! Karneler nasıl gençler? Şahsen benim berbat.2 tane 1im var biolojiii ve fiizk :) nasıl sayısal öğrencisiyim bende bilmiyorum...

Herneyse boşverin karneyi falan ben sizee feci arzu kokan bir bölüm yazdııım :) Umarım beğenirsiniz :) Bugün bir bölüm daha yazabilirim belki.Dershaneye gideceğim gelince yazmaya başlarım.

Hadi sizi tutmayayım :) Bol yorum ve vote bekliyorum sizden...

Not:"Birazcıkcık cinsellik içeren bir bölüm.Çok sorun olacağını sanmıyorum ama rahatsız olurum diyenler okumasın bence."

Paylaştığım şarkıyla beraber okuyuuun :)

Bu arada burdan Bernacimcimcim'e Begümcüme selamlar <3

İyi okumalaaar!

At arabasının yanına geldiğimizde aklıma Trihan'ın yarası geldi.

Trihan'ın yanına gidip "Yaran nasıl oldu? Hekimlere gösterdin mi? " diye sordum.

Trihan soğuk sesiyle " Hıhı...Pansuman yaptı ve merhem verdi." dedi.

"Tamam ben merhemi sürerim sana." dediğimde Trihan hafiften gülümsedi ve "Zahmet etmeyin siz.Ben beni isteyen bir kadına sürdürürüm merhemi." dedi ve at arabasına bindi.

Oracıkkta kala kalmıştım! Trihan resmen ona oda da terslemem yüzünden bana trip atıyordu! Sizce kim haklı? Birisinin bizi görme ihtimalini düşünen ben mi yoksa zevk almak isteyen Trihan mı?

"Isolde yolunuz açık olsun kızım." diyen Leydi Elena'nın yanına gittim.

"Saolun Leydim.Geldiğimde siz burada olacak mısınız? " diye sorduğumda bana gülümseyrek "Ah bilemiyorum tatlım..." dedi.

"Ben sizi tekrardan görmek çok isterim...Biz gelene belki gitmiş olursunuz ama nolur tekrardan ziyaret edin burayı."

"Tabiki! Sen bu Sarayın hanımı olduğunda beni davet eder etmez gelirim hemen canım.Hadi Trihan'ı bekletme."

Beklesin banane.

Ona kafamı salladım ve Leydi Katherina'nın yanına gittim.

"Leydim...Keşke sizde gelseydiniz." dediğimde Trihan arkadan "Isolde gelecek misin yoksa yalnız mı gideyim?" dediğini duydum.

"Bensiz gidemezsin Trihan . Daha iyi bi koz bul bir dahakine ." dedim ona dönmeden.Leydi Elena "Vay canına.İşte hayal ettiğim gelin!" dediğinde ona gülümseyip "Bu aralar gergin biraz.İdare etmeye çalışıyorum." dedim.

"En iyisini yapıyorsun canım."

Leydi katherina bana at arabasına kadar eşlik edip "Isolde anneme dikkat et...Biraz seninle uğraşabilir ama sen sakın karşılık verme,sakinliğini korumaya çalış." dedi.

"Peki Leydim dedişlerinize uymaya çalışacağım." dedim ve arabaya bindim. Arabaya biner binmez Trihan " Daha ne kadar beni bekletmeyi düşünüyordur acaba? Geç kalacağız." dedi.

"Tamam geldim işte sakin ol." dediğimde bana ters ters baktı.

Onun tam karşısına oturmuştum.Benimle göz göze bile gelmiyordu. Nesi vardı bu adamın? Bana meydan okumaya mı çalışıyordu hala? Haksız yere...

"Hep böyle susacak mıyız?" diye sorduğumda Trihan kafasını pencereden çevirmeden "Ben böyle iyiyim." dedi.

"Ama ben sıkıntıdan öleceğim! Neden konuşmuyoruz?" diye sorduğumda derince nefes alıp verdi ve "Biraz kafa dinlememe izin ver Isolde." dedi.

Bende susup pencereme döndüm.Resmen hala devam ediyordu tribine. Yaklaşık olarak 1 saat geçtiğinde Trihan'a dönüp " Annen kaç yaşında? " diye sordum.

Masumiyet ÇağıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin