Heyoo Bugün Benim Doğum Günüüüüüm!

1.2K 39 20
                                    

Merhabaaa canlar :D

Partın isminden anlayacağınız gibi Ben Bugün Doğmuşuuum!

Tabi yıllar önce :D

Bugün wattpad e girdiğimde beni o güzel tebrikleriyle mutlu eden okuyucumaa çok teşekkür ediyorum.Beni o kadar çok sevindirdi ki o güzel sözcükleriyle.Eminim ki o sözcükler gönlünün en derin köşelerinden çıkageldi.

Tekrardan "Metanet" çok teşekkür ederim sana. :D Eğer siz de bugün doğum günü olduğunu bilseydiniz eminim ki beni tebriklerinizle mutlu ederdiniz.Metanet öyle bir hafızaya sahip ki unutmamış doğum günümü. :D

Ee bugün doğum günüm diye ben size bir şeyler yapayım dedim.Aslında sizin bana bir hediye vermiş olmanız gerekiyordu ama siz bana bu hikayenin ilk bölümünden beri hediyeler veriyorsunuz zaten!

Bu yüzden doğum günümde bir değişiklik yapıp, ben size ufak bir hediye vereyim dedim...

Sizinde bildiğiniz gibi değişiklikler iyidir.

Size yeni bölümden bir kısım yazdım.Çok ama çok az ama yine de paylaşmak istedim.Gönlümden geldi anlayacağınız.

Herneyseee :D

Sizi çok çok öpüyoruum!

Siz benim ayrı bir dünyam oldunuz! Sizi çok seviyorum canlaar <3 Hoşçakalıııın.

-Yeni bölümden ufak bir kısım-.

Trihan'la beraber yatakta uzanırken onun o masum yüzünü izliyordum. Onu uyurken izlemek çok güzeldi.Az önceki sinirli halini gördükten sonra onu böyle görmek tuhaftı aslında. Sinirli olduğu zaman beni korkutuyordu.Fazla tepkiler veriyordu ve bu beni bir yandan da kasıyor .geriyordu.

Parmağımla yüzüne düşen kıvırcık saçını geriye attığımda alnındaki terlerini de silmiştim.Uyurken bile bu haldeyse...

Daha fazlasını düşünemiyordum. Yüzüne uzanıp kaşının üzerini öptüm.Onu öpmemle kirpikleri kıpırdamıştı.Ben gülümserken onun dudaklarınında kıvrıldığını gördüm.

Kısık sesle " Seni seviyorum." dediğimde bana sadece o kıvrılan dudaklarıyla cevap vermişti. Bu da bana yetmişti zaten.

Trihan'ı uyandırmadan yataktan kalktım.Aşağıya inip Leydi Katherina'yı görsem iyi olacaktı.Belki sohbet ederken bana gizli sevgilisinden bahsederdi ve ben aralarındaki bağın ne kadar kuvvetli olduğunu anlardım. Yataktan kalkmış kapıya doğru ayaklarımın ucuyla yürürken Trihan'ın sesiyle yürümeyi bıraktım.

"Nereye gidiyorsun?"

Ona dönüp tatlı bir gülümsemeyle "Biraz Saray da dolaşacağım.2 gün sonra buraya yabancı kalmak istemiyorum." dedim.

Biliyorum bu biraz yalan oldu ama onun iyiliği için bunu söyledim... Eğer Katherina'ya gidiyorum deseydim yeniden derin düşüncelere dalıp sinirlenecekti.

Trihan yatakta kıpırdanıp sırtını yatak başına dayadı ve bana seslenip "Yanıma gel sevgilim." dedi.

Merakla yanına giderken ne yapacağını düşünüyordum.

Yatağın yanına geldiğimde Trihan oturmamı istedi.Yatağa oturup ona daha yakın olduğumda Trihan ellerini yanaklarıma koyup okşarken "Yalan söylemek istemiyorsun belki ama...Bunu biraz belli etmeden yap bir dahakine.Seni seviyorum bir tanem." dedi ve dudaklarıma bir buse kondurdu.

O an ne söyleyeceğimi bilemediğimden direk gülümsemiştim.Kızardığımı anladığımda hemen yataktan kalkıp " Uyandığında yanında yatıyor olacağım." dedim.

Masumiyet ÇağıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin