Yeni bölümden bi' kesit...

3.6K 77 10
                                    

" Tanrım Elissa sus sana! " dedim arkama dönüp Elissa'ya sinirle bakarak.

Trihan koca bir kahkaha attıktan sonra" Demek beni cazibeli Lord olarak efsaneleştiriyorsunuz Leydim." derken hızla önüme dönerek tek kaşımı kaldırdım ve " Siz ve cazibeli bir Lord? Üstüne üstelik efsaneşleşme he! Bence hiç umutlanmayın.Ben karşımda böyle bir adam göremiyorum da!" dedim.

" O zaman arkadaşlarına benim cazibemi anlatma gereği duymayacaksınız Leydim !"

" Tanrım! Yine o burnunu dikiyorsun! Ya senin ne işin var burada! Halk içine çıkar mıydın sen?" dedim onu baştan aşağı süzerek.Üstüne şapkalı bir pelerin geçirmiş.Bu haliyle tam bir köy halkından biri gibi ama o gösterişli botları bu düşünceyi toz duman etti tabi.

" Tabi ki çıkarım.Her gün halkın içine girer sahte Leydilerle tanışırım.Ama bu civarda bi tek sen varsın ! İdare ediyoruz işte!" dedi ukala tavrını ortaya koyarak.

Ben sinirle ayaklarımı yere vururken " Kapa çeneni Lord bozuntusu!" dedim.

" Bak! Hem beni kandırarak oda da bırakıp kaçıyorsun birde üste çıkarak hakaret ediyorsun! Bir daha hakaret edersin seni sırtıma alır şuradaki bataklığa atarım !" dedi parmağıyla arkadaki çamurlu hendeği göstererek.Sesinden kararlı olduğu çok açık. Ben biran yutkundum...

" Yine tehditlerinle gelmişsin! Ya sen oradan nasıl çıktın?" diye sordum merakla ve tezgaha dayanarak ona doğru eğildim.

Oda benim gibi tezgaha dayanıp öne eğildi ve " Meslek sırrı." dedi kulağıma dudaklarını dokundurup ,fısıldarken.

* Yorum fakirliği içerisindeyimmm... Lütfen yorum yapıın :(  *

Masumiyet ÇağıWhere stories live. Discover now