" Üzgünüm..."

1.1K 41 21
                                    

Meraba merabaa :D 

Öncelikle aramıza katılan Günel'e merhabaaa diyorum :D Umarıım beraber olmaya devam ederiz.

Eveet size hemen bir bölüm yazasım geldi.Bu yüzden kısa bir bölüm oldu kusura bakmayın lütfen.Yeni bölümü yine en yakın zamanda yazacağım.Bu yüzdeeen bu bölüme kapılıp bana lanetler yağdırmayın lütfenn :D Bu arada yeni kapak fotoğrafımızı nasıl buldunuuz? Üzerinde hala çalışmalar yapıyoruz ama ben değiştireyim dedim yine de.Bu kapak tasarımını yapan Betül'e de öpücükler yağdırıyoruuum :D Onun eseridir...

Masum Kalıııın! :D 

İYİ OKUMALAR <3

Leydi Katherina koluma girip beni Sarayın içine sokarken başımı arkaya çevirip Trihan'ı ve İskoç Kralı yani üvey babamı izliyordum. Leydi Katherina beni kendi odasına getirdiğinde yatağa yatıp uyumamı söylemişti ama ben direk pencerenin önüne yapışmıştım. Bahçe de insanlar azalmıştı.Trihan'a bakındığım anda onun İskoçya Kralıyla Saraya girdiğini gördüm.

"Isolde beni dinleyip uzanır mısın lütfen şu yatağa." diyen Leydi Katherina'ya dönüp "Uyumak istemiyorum Leydim." dedim.

"Tamam uyuma istersen ama uzan lütfen.Bedenin yorgun görünüyor.Kim bilir ne zamandır at üstündesin."

Leydi Katherina'ya hak verip yatağa uzandım.Gerçekten bedenim yorgundu.Bunu en çok yatağa uzandığım an anladım.At üzerinde olmak beni epey yormuş olmalıydı. Kapıyı tıklatıp içeriye giren sarışın hizmetçi, Leydi Katherina'ya yaklaşıp kulağına bir şey fısıldadığında dikkatle ikisini izledim.

"Tamam gidebilirsin."

"Neler oluyor Leydim?" derken yatağın başlığına sırtımı dayadım.

Leydi Katherina "O gelmiş Isolde..." derken yüzü sevinçle dolmuştu.

Az da olsa gülümserken " Gerçekten mi? Hadi bekletmeyin gidin Leydim." dediğimde Leydi Katherina bana doğru gelip " Bu yataktan ayrılma tamam mı? Ben hemen geleceğim." dedi.

Ellerini ellerimi arasına alıp "Her şey gönlünüzce olsun Leydim." dedim.

Leydi Katherina odadan çıktığında derin bi of çektim.

Evet Leydi Katherina'nın sevdiği gelmişti.Ama...

Elvedaya.

Trihan o adamı yakalatmıştı.Sanırım o adamla konuşup Leydi Katherina'ya elveda etmesini söylemişti.Bunu güzellikle yapmadığına nedense çok eminim...

Umarım Leydim bu sarsıntıyı çabuk atlatır.Duygusal biri gibi görünmese de onun içinde ki kalbinin ne kadar narin olduğunu biliyorum.Onu bu sarsıntıdan atlatacak insanda ben olmalıyım.Çünkü onun başına ben getirdim bu kötü olayı.

Leydi Katherina'yı düşünürken uyuya kalmışım sanırım.Çünkü kapanan gözlerim açıldığında karşımda sarışın hizmetçiyi gördüm.Bu Leydi Katherina'nın kulağına o adamın geldiğini söyleyen kızdı.Sanırım Leydi Katherina ve bu güzel sarışın kız iyi dostlardı.Yoksa Leydimin bir hizmetçiye sevgilisini anlatacağını pek sanmıyorum. Tatlı kız beni yataktan kaldırıp banyoya soktu.Vücudumun gevşemesi için sıcak suya ihtiyacım vardı. Büyük boş bir küvete su doldururken sarışın kıza Trihan'ı sordum.

Bana bilmediğini söylediğinde ona ısrar edip nerede ve ne yaptığnı öğrenmesini istedim.Kız bana tatlı bir gülümseme gösterip onayladı.Bununla birikte içim rahat rahat sıcak suyun keyfini çıkardım.Kendimi bu sıcak suyla çok iyi hissediyordum.Kısa zamanda toparlanmam bu tatlı kızım yardımıyla olmuştu.Elindeki süngerle vücudumu yıpratmadan tenimi sürten kıza minnettarlarımı iletip onun çok iyi bir kız olduğunu söyledim.

Masumiyet ÇağıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin