2.0

3.3K 73 4
                                    

Lexis perspektiv

Jag dansar med Disa på golvet när någon plötsligt kommer fram till henne. Hon verkar först inte känna igen killen men efter att han har sagt sitt namn verkar hon komma ihåg honom. Hon ler mot honom men jag ser att hon stelnar till och sneglar på mig lite då och då.

"Disa vem är den snygga tjejen som står där?" Säger han och pekar på mig.

"Eh... Lexi detta är Henke eller Henrik. Henke detta är Lexi." Säger hon nervöst.

Henke säger hej till mig och en stark doft av alkohol slår ut genom hans mun. Jag försökte att inte tänka på det men doften var så stark att jag var tvungen att backa ett steg.

~flashback~
"Nu kommer du hit och gör som jag säger, du vet vad som händer om du inte lyder."

Jag går fram till pappa som kollar ner på mig. Han lyfter handen och smäller till mig i ansiktet. Jag flyger bakåt och känner blod rinna ur min näsa. Han vinglar ut genom dörren och kör iväg med bilen. Jag letar efter plåster eller en trasa, någonting som jag kan stopp blodet med.
I kylen finns bara ölburkar, sprit och några gamla brödskivor.

Jag avbryts i mina tankar av att Disa och Henke står och pratar med varandra igen.

"Disa det var längesen jag såg dig. Justin står där borta förresten. Nämen kolla, han är på väg hit." Ropar Henke och vinglar till. Jag själv kollar åt det håll Henke pekade åt. Jag stelnar till och inser att han har rätt. Justin är på väg rakt mot oss.

"Tja Disa, Hej Lexi, kul att se er. Henke vi drar till baren." Försöker Liam säga när de kommer fram till oss.

"Nej varför det, vi har det så trevligt här. Värsta familje festen ju." Sluddrar Henke och jag ser både Disa och Justin spärra upp ögonen och Liam slå sig själv i pannan.

"Vänta, va? Familje fest? Vad snackar han om?" Frågar jag.

"Disa och Justin är sy..."

"Kom nu Henke vi går till baren." Försöker Justin igen.

"Lexi, detta är Justin Barkley." Säger nu en ganska så nykter Henke och pekar på honom.

"Ja, det vet jag."

"Och detta är Disa Barkley." Säger han och vänder sig åt Disas håll istället.

"Ja, jag vet det också men vad har det med sake... vänta va!" Jag känner att hela mitt huvud snurrar till. Jag behöver luft. Jag måste ha luft. Jag springer ifrån dem i riktning mot ytterdörren för att gå ut. Är Disa och Justin syskon? Hur kunde hon? Min ända vän, varför just syster till Justin. Helvet också. Jag kommer fram till dörren och går ut. När jag kommer ut tar jag några andetag och tänker på det som precis skett.

Jag ser ett gäng killar stå och röka lite längre bort på gräsmattan. De är långa och ser stora ut. De är muskulösa och verkar inte alls snälla på något sätt. De kollar åt mitt håll, flinar och går snabbt mot mig. Fan också.

Nörd på heltid, eller?Där berättelser lever. Upptäck nu