8.fejezet

505 52 3
                                    

Hát ez fergeteges! G-dragon itt hagyott a francba, taxiba meg a történtek után be nem fogok ülni...

-Ah, Yato! Most mit csináljak?! - hajolok le, hogy megsimogassam kiskedvencemet, csak sajnos ő most nem tud mit tenni.

Mivel az utcán nem hallok senkit sem menni, elindulok egy véletlen irányba embereket keresni, hátha tudnak segíteni. A botomat sikeresen otthon hagytam, így egy ház falához tapadva megyek tovább, Yato pedig jelez, ha kereszteződés vagy út van előttem. Ismeretlen helyekre mindig magammal viszem a botom, ezért most nagyon furcsa anélkül menni. Kivételesen nem veszem fel a napszemüvegemet. Ennek két nagyon egyszerű oka van. Egy, G-dragon-től kaptam és jelen helyzetben meg tudnám folytani egy kis kanál vízben, nem törődve a következményeivel. Kettő, legalább nem fogják azt hinni, egy részeg hajléktalan vagyok, aki annyira be van rúgva, hogy járni sem tud magától és azt se tudja hol van. Bár ezek közül az utolsó tökéletesen igaz rám. Talán megesik valakinek rajtam a szíve és segít. Kár, hogy nem így ismertem meg az embereket...

Már egy ideje monoton gyaloglok, amerre csak gondolok meg tudok.

Körülbelül egy bő fél óra múlva egy falnak dőlök és lecsúszok a földre. A lábaimat magamhoz húzva ülök, komoran nézve. Yato odanyomja az orrát a kezemhez, mire szomorúan felnevetek és megsimogatom buksiját.

-Te legalább mindig itt leszel és nem hagysz el.

Hétköznap van. Mindenki dolgozik, normális, hogy nem találok senkit, nem? Vagy nem? Én már nem tudok mire gondolni. Egyáltalán Szöulban vagyok még?!

Végül úgy határozok magamban, itt maradok, míg valaki, bárki erre nem jön. Remélem nem kell sokat várnom. Minden sokkal könnyebb lenne, ha hoztam volna telefont.

.............

-Nincs itt - mondja a telefonba Jiyong, mire egyszerre négy hang kiált rá.

-Olyan béna vagy!

-Mégis mire van a zseninek tartott agyad, ha nem gondolkodsz vele?!

-Hyung! Keresd tovább! Biztos megtalálod valahol!

-Hyung, mégis mire gondoltál? Hogy ott fog rád várni aranyosan mosolyogva, miután te ott hagytad?!

-Jól van-jól van! Felfogtam! Keresem tovább - próbálja lenyugtatni a vonal másik végén lévőket a rapper, de rá kell jönnie, hogy ötük közül ő a legidegesebb. Máskor már rég visszavágott volna nekik, ám most teljesen igazuk volt. Ha gondolkodott volna, most nem lenne ilyen helyzetben. El se kellett volna vinnie enni. De amint ez a gondolat felmerült benne, rögtön el is hessegette. Ilyenekre nem szabad gondolnia! Jól tette, hogy nem hagyta éhezni, csak legközlebb - ha lesz egyáltalán - inkább rendelni fog.

-Merre mehetett? Írd le az utcát! - kéri Daesung.

-Levideózom, vagy inkább felhívom Bae-t skype-on és látjátok az utcát - válaszol GD és lerakja a telefont, meg sem várva a többiek beleegyezését.

-Itt vagytok? - szól bele, mikor legjobb barátja felveszi.

-Igen - mondják egyszerre, mire elmosolyodik. Ha baj van, rájuk tényleg számíthat.

-Nem lenne egyszerűbb, ha ti is kijönnétek ide?

-Nem! Te hibád, mi csak innen irányítunk - hurrogja le egyből az ötletet T.O.P, Jiyong csak egy szemforgatással válaszol. Talán mégsem olyan segítőkészek...

Be The Light (G-dragon) *BEFEJEZETT*Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin