24- Bebeğin Adı...

952 57 70
                                    

Oh Sehun's Diary

Yazar: ducklingsoo

Çeviri: Minnie Hyung

BÖLÜM 22

Luhan hayatının böyle sonuçlanacağını hiç hayal etmemişti.

Dokuz yıl öncesini hatırlıyordu, annesi onu arkadaşının karısının, sonradan ortaya çıktığı üzere Sehun'un annesinin cenazesine götürmüştü. O zamanlar Sehun tamamen sıradan, annesinin mezarının başında aynı derecede üzgün babasıyla ağlayıp yas tutan kırılgan bir on dörtlük gibi görünüyordu. Bu cılız Koreli çocuğun gelecek hayatında özel biri olacağı fikri Luhan'ın aklının ucundan bile geçmemişti. Onu rahatlatmak için ilk kez sarıldığında, Luhan özel herhangi bir şey hissetmemişti; sadece yıkılmış oğlanın onu tutacak bir çift kola, yüreğindeki acının dinmesine yardımcı olacak birazcık sıcaklığa ihtiyacı olduğunu biliyordu çünkü genç Luhan gerçekten sevdiği birini yitirmenin nasıl bir his olduğunu çok iyi biliyordu. Sehun ona şişmiş gözlerinin gülümsemesini ilk kez gösterdiğinde, Luhan sonraki dokuz yıl boyunca her sabah uyandığı zaman yine o aynı göz gülümsemesini göreceğini hiç düşünmemişti. Oh Sehun'un, keskin ancak sevgi dolu bir çift gözle, sadece kendisine bakarken takındığı o aşk dolu bakışlarıyla, güçlü ve erkeksi bir çekicilikle büyüyen Koreli küçük çocuğun; kocası olan oğlanın, hayatının aşkının göz gülümsemesi. İşlerin böyle sonuçlanacağını kim tahmin ederdi ki? Nedendir bilinmez, Luhan tanışmalarının ve hayat yolculuğuna beraber çıkmalarının kaderleri olduğuna inanıyordu.

Ve bir kez olsun ömründe bir gün Sehun'un başı büyük karnına yaslıyken her iki bebeği için; içinde büyümekte olan küçük bebeği ve kendisine her zamanki gibi sevgiyle gülümseyen koca bebeği için yumuşakça şarkı söyleyeceğini hiç ummamıştı.

"Bal kadar tatlı,

Gülüşün bal kadar tatlı

Tıpkı açışları gibi çiçeklerin

Bahar melteminde,

Bahar melteminde


Merak ediyorum nerede,

Nerede görmüştüm seni?

Gülüşün çok tanıdık bana

Fakat anımsayamıyorum hâlâ


Ah... Rüyalarımda.


Rüyalarımda,

Rüyalarımda tanışmıştım seninle

Senin tatlı,

Bal gibi tatlı tebessümünle

Sensin, o sensin,

Rüyalarımda gördüğüm kişi


Merak ediyorum nerede,

Nerede görmüştüm seni?

Gülüşün çok tanıdık bana

Fakat anımsayamıyorum hâlâ


Ah... Rüyalarımda."

(Luhan - Tian Mi Mi)


Sehun bir elini uzatıp parmaklarını Luhan'ın yüzünün kenarında gezdirdi, büyük olan gözleri sevimli bir biçimde gülerek şarkısını bitirirken hülyalı hülyalı onun sıcak kahve yuvarlaklarının içine baktı. "Gerçekten beni... G-Gördün mü r-rüyanda?"

Oh Sehun's Diary [ÇEVİRİ]Where stories live. Discover now