26- Bonus Bölüm: Baba, Aşk Nedir?

754 41 37
                                    

Oh Sehun's Diary

Yazar: ducklingsoo

Çeviri: Minnie Hyung

BONUS BÖLÜM - 1

Ç.N: Medyada Sehun'un küçüklüğü ile Return of Superman'den Song Minguk var, adeta babasının oğlu :') Keyifli okumalar.

4 Ocak 2024, Cumartesi

Sevgili Günlük,

Bugün hava çok soğuk~ Keşke Pekin'deki yeni yıl tatilimiz daha uzun sürebilseydi! Hun ve Lu babam gelecek hafta işe dönmek zorunda olduğundan orada çok fazla kalamadık :( Yine meşgul olacaklar ve tıpkı geçen tatilde olduğu gibi yine Minsoo teyze ve küçük kardeşim ile vakit geçirmek zorunda kalacağım! Çoook sıkıcı, Lu babam benimle o kadar çok futbol oynayamadı. Bugünlerde babam da baloncuklu çay dükkânıyla giderek daha meşgul oluyor. Yeni bir şube açacaklar, çok heyecanlıyım ama işleri babalarımı benden çalıyor :( Neyse ki sevimli kardeşim var, hiç olmazsa o beni eğlendiriyor!

Bugün ve yarın, Hun ve Lu babamın boş olduğu son günler. Cidden keşke benimle daha çok vakit geçirselerdi ama bunun yerine birazcık birbirleriyle ilgilendiler *iç çeker* hâlâ genç bir çift gibi davranıyorlar! Belki de yaşlarını unutuyorlardır? Bu yıl Lu babam kırkına, Hun babamsa otuz altı yaşına girecek... Vay canına, fark ettim de epey yaşlandılar! Bense sadece on bir yaşımdayım, kardeşim de artık iki yaşında! Umarım ben yaşlanıncaya kadar babalarım benimle kalır~ Gerçekten onlar olmadan yaşayamam, bedbaht bir berduş olurdum.

Neyse~ Bu sabah arka bahçede Mingukkie ile oynadım. Babalarımın uyanmasını bekliyordum, çoktan on olmasına rağmen dışarı çıkmamışlardı! Ona kartopu atmaktan sıkıldığımdan eve döndüm ve babalarımın odasına gittim. Bu bir sır, o yüzden bunu sakla! Odalarından garip sesler geldiğini duydum, Lu babam acı çekiyormuş gibi geliyordu kulağa, Hun babamın adını çağırıyordu. Genelde gece uyurken kapılarını kilitlerler ama bu sabah açmaya çalıştığımda (sadece meraklanmıştım tamam mı), kilitli olmadığını gördüm! İçeri bir göz attım ama sonrasında kapıyı hemen geri kapadım.

Sonra Jongsoo benimle oynamaya geldi ve ona her şeyi anlattım. Bana babalarımın aşk yaptığını söyledi.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Ziyu bebeğim, uyan~ Çoktan sabah oldu!"

"Ungg..."

Güneş ışınları büyük camdan odama dalarak Minsoo teyze perdeleri açar açmaz göz kapaklarıma saldırdı. Hemen yüzümü ekşittim ve yorganımı kafama çektim.

"Oh, kalkmak istemiyor musun?" Minsoo teyze kıkırdadı, başımı okşamak için yatağımın kenarına oturduğunda yatak biraz hışırdamıştı. "Bak, dışarıda güneş var! Mingukkie ile oynamak istemez misin? Şu an çizgi film izliyor, seninle biraz kartopu oynamak istiyor~ Gel, bir duş al!"

"Ama bugün Cumartesiii." Diye sızlandım. "Bırak biraz daha uyuyayım, teyzeciğim."

"Saat çoktan dokuz buçuk oldu. Şimdi kalkarsan sana leziz mi leziz bir kahvaltı hazırlayacağım~"

"Mmm..."

"Ve az önce Jongsoo aradı, bugün buraya geleceğini söyledi!"

Pes etmeye niyetim yoktu ama en iyi arkadaşımın adını duyunca anında yorganımı kafamdan çekmiştim. "Sahi mi? Öyle mi dedi?"

"Evet! Şimdi o gelmeden önce kalkıp temizlen!"

İkinci bir emir beklemeden yataktan fırladım ve banyoya koştum. Aynada kendime bir bakış attım, aniden durdum ve dehşet içinde kafamı sıktım; saçlarım korkunç görünüyordu, her tarafa dağılmıştı, tıpkı Hun ve Lu babamın sabahları kalktıklarında olduğu gibiydi! Panikle parmaklarımla taradım ama nasılsa yıkanacağımı hatırlayınca, aceleyle duşa girmeden önce alnıma vurdum, giderken az daha kayıp düşecektim.

Oh Sehun's Diary [ÇEVİRİ]Onde as histórias ganham vida. Descobre agora