6- Yüreğinde Hatırla

1.4K 121 151
                                    

Oh Sehun's Diary

Yazar: ducklingsoo

Çeviri: Minnie Hyung

BÖLÜM 5

12 Nisan 2004

Pazartesi

"Hey Günlük,

Doğum günümü kutla! Bugün on altı oldum ^^ Oldukça büyümüş olduğumu fark ettim, artık Luhan hyungdan sadece dokuz santim kısayım. Uzamaya devam edeceğim!

Biliyor musun? Aslında şu an sadece havalı davranmaya çalışıyorum. Bugünü tam bir yıl üç aydır bekliyorum, biliyorsun değil mi?

Dün geceden bu sabaha kadar bugünden sonra Luhan hyung ile ilişkimin ne şekilde devam edeceği konusunda endişeleniyordum. Dün gece uyuyamadım çünkü beni aradı ve ailelerimizden bahsetti. Bizim çok derin bir ilişki içinde olmamıza hiç sevinmemişlerdi, özellikle de babam, bir erkeğin başka bir erkeği romantik anlamda sevmemesi gerektiğini söyledi. Ona bu konudan geçen yıl ilk defa söz ettiğimde öfkelendi fakat ben beni anlamamış olmasına daha da öfkeliydim. Lulu hyung da annesiyle konuşmuş ve beni bugün hakkında daha çok endişelendiren şey telefonda biraz ağlamasıydı. Duyabiliyordum ancak ağlamadığı konusunda diretiyordu.

Dolayısıyla bu öğleden sonra okuldan geldiğim zaman, Luhan hyungu annesiyle birlikte evimin salonunda otururken buldum. Babamla bir şeyleri tartışıyorlardı. Bana nasıl baktıklarını görünce gerçekten neden bahsettiklerini bilmek istemedim, onlarla konuşmak istemedim bile çünkü bana kötü bir şey söyleyeceklerine emindim. Odama kaçtım ancak Luhan hyung bir şeyleri çözmek için yanıma geldi.

Bana bazı "rakiplerimiz" olduğunu söyledi ki bunlar kendi ebeveynlerimizdi.

----------------

Sehun ile ilk tanıştığımdan bu yana neredeyse iki yıl ve birbirimize o sözü vereli de bir yıldan fazla oluyordu. O zamanlar oldukça sarhoştum ancak Sehun'a o sözü verdiğim için asla pişman olmamıştım. Bu zamana kadar bir yıl üç ay beklemiştik. Sehun bana, on altıncı yaş gününde teklif edeceğini söylemişti. Şimdiyse, bir günden az bir zaman sonra on altı yaşına girecekti.

Doğum gününden bir gün önce, annemle Sehun ve onunla olan ilişkim hakkında saatlerce konuşmuştum. Aslında bu çocuk için özel şeyler hissettiğimi ona daha önce anlatmıştım. Bunu öğrendiğinde çok şaşırmıştı ancak bunun düzensiz bir ergen için büyük bir şeye dönüşmesinin mümkün olmadığı önemsiz hisler olduğunu farz etmişti, o zamanlar bunu büyük bir problem olarak değerlendirmiyordu. Ancak ona sözümüzden bahsettiğimde, aniden karşı çıkmıştı.

"Artık neredeyse yirmi yaşındasın, Xiao Lu. Küçük bir yeni yetme için vaktini boşa harcama, gidip daha olgun birini bulsan iyi edersin, belki de aynı üniversiteden bir kız olur? Bir sürü kız arkadaşın var, değil mi? Ama ille de eşcinsel olacaksan, bunu anlamaya çalışacağım çünkü sen nihayetinde benim oğlumsun. Sadece... Genç bir çocuğu böyle ciddi bir şeyin içine dahil etme, Xiao Lu."

"Ama Sehunnie artık çocuk değil. Onun ne kadar olgun olduğunu biliyorsun anne. Senin en sevdiğinden değil mi? Ondan bunu istediğinden beri seni 'anne' diye çağırıyor. Niye şimdi onu reddediyorsun? Lütfen anne, izin ver bunu yaşayalım. Bizim için gerçekten çok mühim bu, muhtemelen anlamıyorsun ama biz bunun için çok bekledik. Ailemizden biri gibi olan bu oğlan ile olmamdansa çıkıp önüme gelen bir yabancıyla mı olmamı tercih ederdin?"

"Sorun da ailemizden biri gibi olması." Annem iç çekti ve burun köprüsünü sıktı. "Önce babasıyla konuşacağım."

Ona gözlerimi kısarak baktım. "Sen ve Bay Oh hakkında bana söylemek istediğin bir şey var mı?"

Oh Sehun's Diary [ÇEVİRİ]Where stories live. Discover now