Nico in Hogwarts

799 52 1
                                    

Kapitola čtrnáctá : Estupido

Bylinkářství skončilo a mě ještě neruply nervy. Wau (A/N tleskáme xD). Byla to vlastně poslední hodina, takže jsme nyní osvobozeni! Jaká slast (A/N známe... :D).
Šel jsem s mým Willem do společenské místnosti, tedy, chtěl jsem, ale zapovídal jsem se s Krvavým baronem [fajn chlap, líbí se mi jak vedl svůj život]. Ale ostatní to popravdě děsilo [estupido!] (A/N vidím že v tobě žije skrytý leo). Když jsme se rozloučili, tak jsem já a Will konečně došli do společenky [ale stálo nás to sil, přesvědčit tu tlustoprdku v obrazu]. Svalil jsem se na gauč [nepohodlný jako vždycky] a Will se rozhodl lehnout si na mě. Zavrněl mi do ucha (A/N 3xD) a lísal se ke mě jako kočka. Stínem gauče jsem nás přenesl do pokoje na postel, kde jsem ležel ve Willově objetí a on si hrál s mými vlasy [kdyby to dělal (A/N "dělal" x'D) někdo jiný, asi bych mu usekl ruku]. Asi jsme usnuli, protože když jsem se vzbudil, hodiny ukazovaly 5,42 pm. Všiml jsem si, že jsem měl pravou část těla přehozenou přes Willa.
,,Pojď, za chvili bude večeře," řekl jsem mu a pomaličku vstával.
,,No jo..." promnul si oči a protáhl se v posteli. Já se snažil si rychle převléknout triko pod hábitem, ale zároveň pomalu, aby měl Will výhled (A/N nico jede).
Den skončil a nějak takto vypadal zbytek týdne. Škola, šmírák Harold, duchové, Will, šmírák Draco.
A pak přišel problém jménem Frank.

_

Taaaak, tady to je! Doufám, že i toto vás rozesmálo xD
Tak co říkáte?

Abych byla upřímná, málem jsem zapomněla ;D ale vstala bych klidně i ve dvě ráno kvůli vám :D

Random HoO Things #2Where stories live. Discover now