Nico in Hogwarts

907 62 8
                                    

Kapitola dvanáctá : Žárlivost

Žárlil jsem. Žárlil jsem na toho zpropadeného Willa. Nico je můj. Nebo aspoň bude můj [to vám zaručuju!] (A/N jo, a já ti zaručuju, že jestli se ho dotkneš tak ti ho ustřihnu). Měli jsme dvouhodinovku obrany proti černé magii. Měla nastupovat nová profesorka.
Dolores Umbitc- Umbridge [malý přeřek, ha ha].

Obrana skočila a já vyvázl s trestem. Začal jsem se s ní hádat. O skutečnosti, že Voldemort povstal a o tom, že je směšné nepoužívat kouzla i těchto hodinách. Měl jsem se s ní po škole sejít u ní v kanclu. Teď jsem ale pokračoval ve své cestě do učebny jasnovidectví. Ta učitelka, Sibylla Trelawney, vypadala jako šílenec. Tak se i chovala (A/N NO NEŘÍKEJ HARRY! Já ji vždy měla za osůbku která ti přinese sušenky a namasíruje tvoje smradlavé nohy).
Byl tak i Nico! A pak i ten blond otrapa [mor na tebe] (A/N lol je to syn boha léčitelství ty debile). Stáli naproti sobě a opírali se o stůl. Povídali si nebo bych měl spíše říci: Will mu stále něco našeptával (A/N wille uvědom si že jsi ve škole a rozhodně si to na stole rozdat nemůžete) a Nico se červenal [cute!] (A/N TY MALÁ SHITKO JÁ TI HO VÁŽNĚ USTŘIHNU!).
O hodině se stala hodně zvláštní věc. Věštili jsme z čajových lístku a Sibylla došla k Nicovi. Vyjekla, pustila hrnek a ukázala na něj svým prstem.
,,Tebe... temnota si pro tebe přijde, zahubí tě." Podívala se na něj přes své tlusté brýle se strachem.
A on? Začal se smát jako blázen.

_

Přeji vám šťastný a úspěšný Nový rok :)

Chci se zeptat: kdo čeká na půlnoc :D
A kdo má na silvestra ohňostroj o půlnoci a ne den potom někdy v šest večer? :D protože u nás se pořádá vždy 1/1 v 18,00 pm xD wow

Za tento rok je tu tedy poslední update a uvidíme se zítra, dne 1/1/2016 :)

Random HoO Things #2Where stories live. Discover now