Nico in Hogwarts

1.1K 71 15
                                    

Kapitola šestá: Blonďáček

Nico odešel nahoru a já se pak s Ronem vydal do pokoje taky. A čekalo tam na mě překvapení. Byl tam totiž i Nico [yeees!] a právě spal [je tak roztomilý] (A/N klidni hormon). Ležel tam jen ve spodním prádle a u Merlina, ty svaly (A/N přestaň mi očumovat bráchu)! Hlavou mi prolétly miliony černých myšlenek, co bych Nicovi udělal. Potřásl jsem hlavou, shodil jsem ze sebe oblečení, natáhl na sebe tepláky a lehl si. Měl jsem velmi divoké sny (A/N HAROLDE TY DEBILE).

Ráno jsem se vzbudil a hned jukl na vedlejší postel. Byl tam pořád on, Nico.
A najednou jsem uviděl, že má na předloktí nějaké černé tetování. U Merlina! On je to smrtijed [je to jako zakázaná láska]. Vzbudil jsem Rona.
,,Je to smrtijed!" Tohle byla jeho první slova když viděl znamení. Nico se převalil na bok, takže si zakryl i ruku.
My dva jsme se převlékli a debatovali o něm [No... já spíš zíral na jeho pozadí, které bylo nádherně vidět]. Vzbudil se a sedl si. Vlasy mu trčely do všech stran.
,,Dobré ráno Nico." Ticho. Žádná odezva [jak sladké]. Odešel do koupelny a já s Ronem do Velké Síně. Tak už byl Brumbál  a stál tam s nějakým blonďáčkem. Sedli jsme si k našemu stolu na napjatě ho sledovali. Spíš já, Ronald se cpal vaflemi a přitom strašně mlaskal. Přišel Nico [MŮJ sexoušek] a blonďáčkovi povadl úsměv.
Začal křičet: ,,NICO DI ANGELO! JAK SES OPOVÁŽIL ODEJÍT A MĚ TAM JEN TAK NECHAT ČEKAT!" pomalu se přibližoval k MÉMU Nicovi. On se jen potutelně usmíval. Když od sebe byli vzdálení už asi jen dvacet centimetrů, blonďáček začal znova: ,,Ani nevíš jaké peklo teď zažiješ, nemáš ani př-" Nico ho najednou popadl za límec a políbil.

_

Taková malá Solangelo chvilčka.
Líbilo?

Random HoO Things #2Where stories live. Discover now