Nico in Hogwarts

913 61 2
                                    

Kapitola třináctá : Poserus

Můj malý Nikoušek se začal smát. To bylo snad poprvé, kdo řekl ho zabije takzvaná temnota [on je temnota... Moje sexy temnota... j- sakra! Dolů! Dolů klacku!]. A zatímco jsem se snažil zbavit nevídaného problému slovy, který se náhodou už jednou objevil na této škole, Nicův pobavený smích odezníval a nahrazoval ho vážný obličej, který zastíraly stíny [nico přestaň s tím sexy pohledem, zrovna už je dole a chci aby to tak zůstalo!].
,,Jste směšná, Sibyllo, já jsem temnota, tak mou maličkost neurážej. Nikdo z vás." otočil se na ostatní. Hodina skončila a Nico vstal. ,,Nashle," zamrmlal a odešel pomalým krokem, abych ho dohnal.
,,Wille? Mám otázku," naklonil hlavu Nico [ani nevíte jaké se mi honí hlavou myšlenky *představuje si jak budou mít 'divokou noc'*] (A/N no... vlastně víme... Ale nerozebírejme to...).
,,Do toho," usmál jsem se s hlavou plnou černých myšlenek.
,,Víš, jak Sibylla zmiňovala temnotu, která mě zničí? Já možná vím koho myslela." zachmuřil se a mé rozvířené myšlenky zahltily obavy a zmatek. Takový jsem věnoval Nicovi pohled a on mi jen řekl: ,,Voldemort. Ten, o kterém mluvil táta a Lady Hecate. Táta ho spíš vinil z krádeže jmen." (A/N lol yeah xD)
,,No to je jedno, teď máme bylinkářství, jdeme?" chytl mě za ruku a propletl si se mnou prsty (A/N najdete si pokoj!) (A/N anebo ne my si počteme).
Vysvětleme to stručně - jakékoliv rostliny se Nico dotkl, tak umřela. Já se je snažil zachraňovat a pod Nicem chřadla půda.
Zuřil. Musel jsem ho celkem klidnit, jinak by tu už byla zombie apokalypsa. A taky jsem si všiml, že na nás stále zítra ten "vyvolený", Harry Poserus Potter [nebo snad Harry James Potter? Ne ne, je to Poserus]. Copak Harry, žárlíš?

_

Lol, tahle kapitola mi přijde o ničem xD zasmáli jste se trošku? :D :D

Lol co vám více srbů m sedí : Harry Poserus nebo Harry James :D

Random HoO Things #2Where stories live. Discover now