Nick a já (update)

1.3K 116 9
                                    

Pohled Kim:

Zatímco jsem s Demi seděla v autě, skoro jsem nevnímala, co říká. Myšlenkami jsem pořád bloudila k Justinovi. Ani mi nenapsal, nezavolal... Zapomněl na mě snad úplně?
Když jsme s Demi vystoupili z auta,všude byli fotografové. Došlo mi, ze stojíme před velkým klubem a kolem nás jsou samý lidé.
Vevnitř jsme si s Demi sundali kožichy. Ona se na mě s vážným výrazem podívala:,,Musíš hrát přesvědčivě. Hodně se k Nickovi měj. Jestli všechno půjde podle plánu, dopadne to tak, jak očekávám.''
Za dveřmi byla halda známých tváří a hudba hrála nahlas. Tam stál Ed Sheeran, támhle Britney Spears a o kus dál Jenifer Lopez. Demi ale zřejmě věděla, kam jdeme, jelikož mířila s jistou sebejistotou a gracií ke stolu, kde jsem pak spatřila sedět Nicka.
,,Demz!''zavolal na ni přezdívkou.
Oba se objali ca Nickův pohled spočinul na mně.
,,Hadám, že ty jsi Kim.''mrknul na mě.
,,Jo.''kývla jsem. ,,A ty budeš Nick.''
Nick byl neskutečně milý, seděla jsem s ním a povídali jsme si. Byl mi neskutečně sympatický a než jsem se nadála, byla v jeho oku jiskra.
Demi mi se najednou zase objevila u nás a zaklepala mi na rameno:,,Hrajete to dobře. Nick ví, o co jde, nepodrazila bych ho a rozhodně bych mu nepodstrčila falešnou naději na vztah.''
Demi si mě přítáhla blíž k sobě a ukázala ke dveřím:,,Vidíš toho chlapa támhle? Je to fotograf z místních bulvárních novin, hodně populární kousek. Běžte si s Nickem zatancovat a snažte se dostat k sobě ještě blíž. Chápeš... nevinné koketování, jemné doteky... Když bude třeba, klidně Nicka i polib. Prostě se snaž,aby to vypadalo věrohodně.''
Demi jsem věřila a bylo mi jasné, že jí jde jen o moje dobro. Znala jsem způsob, jakým Justin žárlil a Demi o něm věděla snad ještě víc, než já.
,,Nepůjdeme si zatančit, Nicku?''

Tancovali jsme dost dlouho. Bylo to fajn a já se cítila úžasně. Možná to bylo i tím šampaňským.
,,Víš, že jsi úžasná?''šeptal mi Nick do ucha. ,,Nechápu, jak si mohl místo tebe Biebs vybrat Selenu.''
Zasměju se a zabořím nos do jeho ramene. Svůdně mě chytí za boky a já se nechávám tím krásným pocitem unášet.

Pohled Justina:

Nechtěl jsem se jí zbavit, jenže mi nic jiného nezbývalo. Jediné, na co jsem celé ty dny myslel byla ona a to dokonce, když jsem byl se Selenou. Nedokážu ji dostat z hlavy, jak bych mohl? Jenže vím, jak to mezi námi je a vím, že kdyby byla rady, se mnou... nezvládl bych to.
Ráno na mě ale na facebooku nečekalo nic pěkného.

Mladá Češka a údajná bývalá přítelkyně Justina Biebera, Kim, byla včera večer spatřena, jak opouští klub v Miami ve společnosti známého zpêváka Nicka Jonase.
,,Kim přišla do klubu ve společnosti Demi Lovato a večer strávila převážně v Nickově společnosti.''tvrdí očitý svědek. ,,Dost se k sobě měli, tiskli se k sobě, líbali se a tak.. odešli asi kolem jedné hodiny společně.''
Kim prý strávila noc v Nickově hotelové pokoji a odešla až dnes ráno v sedm hodin, tyto informace ovšem nejsou potvrzeny.

''Kim prý strávila noc v Nickově hotelové pokoji a odešla až dnes ráno v sedm hodin, tyto informace ovšem nejsou potvrzeny

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Když jsem to četl, krev ve mně jen vřela. Jak může... sakra co to je?
,,Justine, co píšou lásko?''
Selena se mi zavěsila za krk a políbila mě.
,,Nic zajímavého.''řeknu a falešně se usměju.

My IdolKde žijí příběhy. Začni objevovat