Too complicated

1.8K 134 7
                                    

Pohled Kim:

S Jakem jsme v šest odjeli tak, jak bylo plánováno. Bůh ví proč, ale když jsem vedle něj v autě seděla, připadala jsem si nervózní, nicméně myšlenkami jsem pořád bloudila k Justinovi.
,,Tak se měj, Kim."zamával mi Jake, když jsem vylezla z auta.
Najednou jsem se cítila krásně. Od včerejší noci jsem tak nějak.. změnila na Jaka pohled. Je tak milý, vtipný a... hezký.
Sakra Kim! Ovládej se pro Boha! Vždyť je to tvůj nejlepší kamarád a to už tady jednou bylo, vzpomínáš? A dovol, abych ti připomněla, že to skončilo fiaskem.
No jasně, moje druhé já, ale víš, citům se nedá poručit a ani je nemůžeš změnit.
Jo, a Justin, huh? Ty si snad city k němu nepotlačila?
Pche, to nebyly žádný city, to byla jen zdravá kamarádská náklonnost.
Aha a proto si trpěla, když chodil se Selenou? Proto jsi byla tak sťastná, když tě u něj v ložnici objímal? A proto pořád bloudíš ke vzpomínce na jeho polibky?
Hele, drž zobák, jo? A vůbec... tuhle debatu končím.
Hodím svým tělem na postel a těžce vydechnu.
,,Proč je všechno tak složitý?"

O měsíc později:

Balím si věci. Úhledně si do tašky skládám černý svetr a nemůžu uvěřit, že za ním zase jedu. Je to uz dlouho, co jsme se viděli naposledy...
Na letišti se samozdřejmě nevyhnu fotografům. Jak jinak, ale začínám si zvykat. Je vtipný, že s Justinem nic nemám i přes to mě pronásledují všude, kde se dá. A ty otázky.. to fakt nejde vymyslet něco normálního?
Nechci tuhle pochybnou slávu. Vlastně to není ani moje sláva a..  možná ani sláva.
Konečně sedím v letadle a potichu přemýšlím. Změnil se hodně? A jaký je? Půl roku není zas taková doba, ale.. já se dost změnila a to spíš než vzhledově svoji povahou. Od té doby, co se Jake rozešel s Cloe, nemyslím na nikoho jiného, než na něj. Je to hloupý a vím, že to není dobrý nápad, ale já si prostě nedokážu pomoc a můžu se snažit jak chci. Každé jeho slovo je prostě vstupenka do ráje. A jeho zprávy jsou.. 

Ahoj princess, tak co? Hádám, že už si v letadle, zatímco já trčím doma a snažím se vymyslet, co našim koupím k Vánocům.

Zasmála jsem se té představě. Proč musí být všechno tak složitý?

Po několika hodinách jsem konečně dorazila na místo. A ano, byl tam.

My IdolKde žijí příběhy. Začni objevovat