15☆Babanı Bulduk

7.4K 572 260
                                    

Yüzme dersi bittikten sonra birlikte yemek yedik. Arabaya binince Taemin birazdan uyur diye düşündüm çünkü gözlerini açık tutamıyordu.
"Anne?"

"Efendim oğlum? Uykun mu var? Eve kadar uyuyabilirsin."

"Suho yakışıklı mı?"

"Hı?"

Suho'nun dikiz aynasından Taemin'e bakıp bana dönmesiyle ne diyeceğimi şaşırdım.

"Bu-bu da nereden çıktı Taemin?"

"Bugün arkadaşlarımın babası yanıma gelip Suho'ya çok benzediğimi söyledi. Saçlarımı karıştırıp güldüler."

Suho: "Ben duymadım Taemin ne zaman?"

"Sen duş almaya gittiğinde. Ben oturup seni beklerken."

Onunla dalga geçildiğini mi düşündü acaba?

"Üzüldün mü oğlum? Saçlarını, seni sevmek için öyle yapmışlardır."

"Hayır anne üzgün değilim. Suho yakışıklı mı? Ben ona benziyorsam ben de yakışıklı mıyım?"

Şimdi ne desem bilemedim ki! Hayır desem Taemin kendi üstüne alınacak. Evet desem Suho kendi üstüne alınacak. Ama oğlumun kalbini yalan yere kırmaktansa gerçekleri söyleyip Suho'yu kısa bir an için mutlu edebilirim sanırım.

"E-evet yakışıklı."

"Ne kadar yakışıklı anne?"

"Ç-çok yakışıklı. Yani bu yüzden sen de çok yakışıklısın."

Suho'nun ne tepki verdiğini görüp kızarmak istemedim o yüzden arkamı dönüp oğlumla ilgilenmeye karar verdim. Taemin'in güldüğünü görünce direkt gözlerine baktım:

"Ona benzemek seni mutlu mu etti?"

"Evet. Ben de yakışıklıyım. Suho da yakışıklı. Ama kim daha yakışıklı anne? Ben mi Suho mu?"

"Tabii ki sen!"

Suho: "Hey! Sizi duyuyorum!"

Gülerek eve vardığımızda Taemin uykuya dalmıştı bile. Suho benden önce inip onu kucağına aldı. Oğlumun gözleri bir an açıldı ama onu taşıyan kişiyi görünce gözlerini geri kapattı. Suho'nun omzuna yanağını koyup iyice yaslandı. Uykusuna devam etti. Taemin onu gerçekten sevdi sanırım.

**

Gece yatağımda uyumaya hazırlanırken telefona mesaj gelince şaşırmadım. Suho'nun geceleri bana Taemin hakkında sorular sormasına alışmaya başlamıştım galiba. Her gün onunla ilgili bir şeyler öğrenmeye çalışıyordu. Bugün ne öğrenmek isteyecek acaba diye düşünürken mesajı açtım. Video göndermişti.

Videoyu oynatmaya başlayınca anladım ki bugün havuzda onun telefonuyla çektiğim video. Demek eve gidince telefonunu karıştırırken görmüş.

Bir anda ekran karardı. Video durmamıştı ama kamera hiçbir yeri çekmiyordu. Hışırtılar duyuluyordu ama karanlıktı. Videoyu kapatmamış mıyım? Sesler gelince olduğum yerde dondum kaldım çünkü eğer yanlış duymuyorsam konuşan bendim.

"Alo? Kocam mı? Hayır şu anda müsait değil. Taemin'le havuzdalar. Evet yüzüyorlar, konuşamaz. Biliyorsunuz oğlumuzla oynarken şirket işleriyle uğraşmayı sevmiyor. Tamam aradığınızı söylerim. Hayır hayır ne demek. Eşimin telefonunu açmam görevim sayılır. Ne rahatsızlığı! İyi günler."

Hatırladığım sahneler beynime hücum ederken utançtan gözlerimi kapattım. Ben Suho'nun telefonunda çekim yaparken videoyu kapatmadan telefonu kucağıma indirip kendi telefonumu kulağıma koyup konuşmuştum. Hem de hiç fark etmeden.

Ailem Sensin / Suho ✔Donde viven las historias. Descúbrelo ahora