❥XXI

622 54 26
                                    

☆°•♡"Η Έκθεση"♡•°☆

Ήταν Σάββατο βράδυ, και ήμουν έξω. Καθόμουν έξω στο γρασίδι, κοιτάζοντας το ηλιοβασίλεμα. Έπαιρνα φωτογραφίες με το τηλέφωνό μου, και περίμενα την Melanie να έρθει και να με πάρει, έτσι θα μπορούσαμε να πάμε στην έκθεση.

Η σχολική εβδομάδα πήγαινε καθεξής. Ο Brendon και ο Ryan δεν είχαν διαχωριστεί από τότε που βγήκαν. Κάθε φορά που έβλεπα τον Ryan, ήταν με τον Brendon. Η Melanie πάντα μιλούσε για το πόσο «λατρευτό» ήταν, και εγώ απλά καθόμουν εκεί αμήχανα και προσπαθούσα να χαμογελάω. Ο Ryan ήταν αναστατωμένος γιατί ο Brendon δεν εμφανίστηκε στο σχολείο την Πέμπτη. Εγώ, φυσικά, ενθουσιάστηκα αφού ξόδεψαν επιτέλους λίγο χρόνο χώρια. Είχα αποφασίσει να αναβάλω οποιαδήποτε γυμνή φωτογραφία που σχεδίαζα να ανεβάσω στο tumblr.

Καθόμουν στο γρασίδι, βλέποντας τον ήλιο να δύει. Είχε κρύο. Έφερα τα γόνατά μου μέχρι το στήθος μου και έτρεμα ελαφρά.

Ο ήλιος πήγαινε κάτω γρήγορα. Φορούσα μόνο τζιν και ένα t-shirt, και ήξερα ότι θα κρυώσω.

Σηκώθηκα και περπάτησα μέσα. Έτρεξα στον επάνω όροφο και μπήκα στο δωμάτιο μου. Άρπαξα ένα σακάκι και τα ακουστικά μου. Έτρεξα πίσω, κάτω από τις σκάλες και πήγα πίσω έξω.

Το αυτοκίνητο της Melanie ήταν έξω. Έτρεξα και άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου, και έκλεισε. Έβαλα την ζώνη ασφαλείας μου, και στη συνέχεια γύρισα σε αυτήν.

"Γεια σου, Melanie."

"Γεια σου, Tyler."

Η μουσική έπαιζε ήσυχα, και κάθισα αδέξια.

"Λοιπόν, εεε, είσαι ενθουσιασμένη;" ρώτησα.

"Ναι. Δεν μπορώ να περιμένω για το μαλλί της γριάς».

"Το μαλλί της γριάς;"

"Tyler, το μαλλί της γριάς είναι το αγαπημένο μου μέρος της έκθεσης. Είναι τόσο καλό!" γελάσαμε.

Οδηγήσαμε μέσα από τη γειτονιά, και, τέλος, πλησίασε τους εκθεσιακούς χώρους.

~

"Γεια σας, ρε παιδιά, είμαστε εδώ!"

Ο Brendon και ο Ryan περίμεναν (ή, φασωνώντουσαν) έξω από την ρόδα του λούνα παρκ. Τα χέρια του Brendon είχαν ταξιδέψει προς τα κάτω για τον κώλο του Ryan. Ο Brendon είχε κολλήσει σε ένα τοίχο, και ο Ryan ήταν στις μύτες του. Ο Brendon έσπασε το φιλί, και κοίταξε εμάς. Ο Ryan γύρισε το κεφάλι του για να μας δει, και χαμογέλασε.

nude • joshler (GREEK TRANSLATION)Where stories live. Discover now