❥VII

645 55 90
                                    

☆°•♡《Gay Day》♡•°☆  
°pt.2°


Η πίσω αυλή ήταν στολισμένη με νεραϊδένια φώτα. Υπήρχαν τέσσερις σειρές από λαμπάκια να κρέμονται, και υπήρχαν κάποιες καρέκλες και ένα μικρό τραπέζι κάτω από την βεράντα. Το τραπέζι είχε μία μοβ λάμπα λάβας και ένα CD player πάνω, και η Melanie πήγε και το άνοιξε.

''Θεέ μου'', είπα, ''Αυτό είναι υπέροχο! Την τελευταία φορά που ήρθα εδώ, η πίσω αυλή σου ήταν γεμάτη βρώμα! Αυτό είναι απίστευτο!''

''Ήταν ιδέα του Ryan να κρεμάσουμε τα νεραϊδένια φωτάκια, γι'αυτό ευχαρίστησε τον που το έκανε να μοιάζει ακόμα πιο όμορφο.'' η Melanie χαμογέλασε.

''Ν-ναι'', ο Ryan χαμογέλασε λίγο. ''Παιδιά, ας χορέψουμε!''

Το focus της Ariana Grande άρχισε, και ο Ryan τσίριξε. ''Είμαι πάντα μια τσούλα για την Ariana Grande!''

''Ryan, είσαι τσουλίτσα για τα πάντα.'' ξεφύσηξα. 

''Κι εγώ το ίδιο!'' αναφώνησε η Melanie. Η Melanie ήρθε προς το μέρος μου, άρπαξε το χέρι μου, και με στριφογύρισε. Ο Ryan ήρθε από πίσω της και πιάστηκε από τους ώμους της και την στριφογύρισε δύο φορές.

''Έλα, Tyler! Χόρεψε!''

Οπότε χορέψαμε. Πολλά τραγούδια ακούστηκαν.

Μετά από αρκετή ώρα χορού και λήψη φωτογραφιών, καθίσαμε όλοι στις καρέκλες κάτω από τη βεράντα, χαλαρώναμε και πίναμε αναψυκτικά. Η μουσική έπαιζε ακόμα, αλλά πιο χαμηλά.

''Ξέρετε,'' είπε ο Ryan. ''Απόψε ήταν ωραία.''

''Ναι!'' είπε η Melanie. ''Πρέπει να το κάνουμε πιο συχνά.''

''Ναι'' είπα.

Τα αστέρια φώτιζαν δυνατά εκείνη τη νύχτα, και θυμήθηκα ότι υπάρχουν γαλαξίες και γαλαξίες εκεί έξω που μας φωτίζουν. Ο ουρανός ήταν σκούρος μπλε, και τα αστέρια ήταν τόσο όμορφα. Όλα ήταν γαλήνια εκείνη τη νύχτα, και ήταν μία από τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου.

Χαλαρώναμε κάτω από τα αστέρια, με τα κινητά μας, και ακούγαμε τα τραγούδια από το ράδιο.

''Αρπάξτε τον αγαπημένο σας, έρχεται ένα αργό τραγούδι.'',είπε ο άντρας στο ράδιο. Ξαφνικά, το photograph του Ed Sheeran άρχισε να παίζει. Το τραγούδι ήταν εντάξει, απλά υπερβολικά αργό για εμένα. Γύρισα να δω τον Ryan και με κοιτούσε ήδη, αλλά αμέσως το βλέμμα του στράφηκε προς το πάτωμα.

nude • joshler (GREEK TRANSLATION)Where stories live. Discover now