❥I

1.8K 97 57
                                    

Τοποθέτησα τις μικρές φωτογραφίες στη σειρά, πάνω στο κρεβάτι μου.

Έπειτα, πήρα το κινητό μου και τις φωτογράφισα, ενώ σιγουρεύομαι πως τις παίρνω από μια καλή γωνία.

Ανέβασα την φωτογραφία με τις φωτογραφίες στο Tumblr, και έγραψα μία λεζάντα,

''fuck me,daddy.''

Έχοντας ανεβάσει την φωτογραφία, μου πήρε λίγα δευτερόλεπτα να είμαι περήφανος για την δουλειά μου.

Πήγα και άρπαξα το λάπτοπ μου, και έκατσα στο κρεβάτι μου. Συνδέθηκα στο Tumblr (γιατί το Tumblr από το κινητό είναι χάλια) και ξεκίνησα να κάνω scroll κατ'ευθείαν στα βάθη του tumblr, ξέροντας πως επρόκειτο να χαθώ, σίγουρα, σε θάλασσες από ατελείωτα memes και τέτοια.

Το όνομά μου είναι Tyler Joseph, και είμαι ένας διάσημος blogger στο tumblr.

Κανονικά, στο σχολείο, είμαι απλά αυτό το πολύ ήσυχο, περίεργο παιδί με μόνο δύο φίλους, το οποίο ακούγεται λυπηρό. Με κάθε ειλικρίνεια, είναι ωραία. Καλύτερο από το να έχεις ένα σμήνος από ανθρώπους, πάντα να παρελαύνουν γύρω σου, λες και είσαι η βασίλισσα των εντόμων του λόφου των μυρμηγκιών.

Αυτό θα περιέγραφε απόλυτα το πιο ελκυστικό αγόρι του σχολείου, Joshua Dun.

Ο Dun έχει χιλιάδες και χιλιάδες φίλους, Έχει σωματαράδες φίλους, ηλίθιους δηλαδή τύπους που παίρνουν όλες τις γκόμενες στο σχολείο. Έχει και fuckboy φίλους, σωματαράδες fuckboy φίλους, καταλάβατε την όλη γενική ιδέα του θέματος. Ο καλύτερος του φίλος είναι ένας μείζον μαλάκας, με το όνομα Brendon. Συνήθως προσπαθεί να την πέσει σε όλους ορατά, και πάντα έχει ένα κορίτσι. Ο μόνος φίλος του Dun είναι ένα κοντό παιδί, με όνομα Patrick. Ο Patrick αποτρέπει τον Josh από το να κάνει οτιδήποτε που ο ίδιος ο Josh θα μετανιώσει στο μέλλον, το οποίο είναι η απάντηση στο γιατί ο Josh είναι μόνος την περισσότερη ώρα. Πάντα έχει ένα κορίτσι να κρέμεται γύρω του προσπαθώντας να μπει στο παντελόνι του, αλλά περιέργως, καμία δεν επιτυγχάνει. Τον θυμάμαι να βγαίνει με μία κοκκινομάλλα μια φορά, αλλά δεν διήρκησε πολύ.

Ο Josh μπορεί να φαίνεται σαν ένας τεράστιος μαλάκας, αλλά, πραγματικά, είναι εξαιρετικά καλός, το οποίο είναι η απάντηση στο γιατί έχει πάντα ένα κορίτσι σε κάθε του πλευρά.

Τέλος πάντων, οι δύο (και μόνοι), φίλοι μου ονομάζονται Ryan και Melanie.

Ο Ryan είναι ένα πολύ, πολύ καλό αγόρι που έχει ένα πάθος για την τέχνη. Είναι κολλημένος με την φωτογράφιση και την ζωγραφική. Πάντα κουβαλάει κάποιο είδος κάμερας μαζί του, και είναι διστακτικός όταν πρόκειται για εμένα, που δανείζομαι τον εξοπλισμό της ''τέχνης'' του για τις δικές μου χρήσεις (για το tumblr, συνήθως). Ωστόσο, πάντα με αφήνει να δανειστώ την polaroid κάμερα του. Ο Ryan πάντα ξέρει πως να με βοηθήσει με τα προβλήματά μου. Πιστεύω πως ο μόνος λόγος που δεν έχει πολλές παρέες είναι επειδή είναι ένας από τους ελάχιστους γκέι ανθρώπους στο σχολείο μας. Τίποτα δεν είναι πιο δυνατό από την πλήρη ομοφοβία των σωματαράδων. Τίποτα.

Εμπιστευτείτε με.

Τώρα, η Melanie είναι κάπως ιδιόρρυθμη. Σπάνια μιλάει, μόνο χρησιμοποιεί κινήσεις των χεριών, και νεύματα, όταν είναι απαραίτητο. Μιλάει μόνο όταν της ζητηθεί, αλλά κανονικά κρατάει το στόμα της κλειστό. Έχει ένα ορισμένο στυλ που μπορεί να πανεύκολα να απομακρύνει τους ανθρώπους. Τα μισά από τα μαλλιά της είναι βαμμένα μαύρα, ενώ τα άλλα μισά μωβ. Πάντα έρχεται στο σχολείο μοιάζοντας να φοράει τα ίδια ρούχα με τα οποία κοιμήθηκε, αλλά κάπως καταφέρνει να το τραβήξει μακριά. Δεν μπορώ να δω γιατί δεν αντιμετωπίζεται κανονικά, εκτός από την προσωπικότητά της, τα ρούχα της, και το γεγονός ότι είναι γκέι κι αυτή.

Τώρα, σχετικά με εμένα. Το όνομά μου είναι Tyler Joseph, και όπως ανέφερα, διευθύνω ένα πολύ δημοφιλές blog στο tumblr. Τι ποστάρω; Ποστάρω μία μίξη από χαριτωμένα posts, σεξουαλικά posts, αισθητικά posts, και τα σχετικά. Υποθέτω πως έχω πολλούς ακόλουθους εξαιτίας του γεγονότος ότι είμαι ελκυστικός (όλες οι φωτογραφίες που ανεβάζω είναι δικές μου, και μερικές φορές δείχνω λίγο ''δέρμα'').

Θα πρέπει να πω πως ο μεγαλύτερος θαυμαστής μου είναι ένας λογαριασμός που λέγεται «χαοτική-νίκη». Πάντα likeάρουν τα ποστ μου αμέσως, και κάνουν reblog κάθε τι που ανεβάζω.

Βασικά, είμαι tumblr-διάσημος γιατί είμαι μία γκέι, σαρκαστική πουτάνα.

Αυτή η ''σαρκαστική πουτάνα'' είναι γκέι για τον Joshua Dun.

nude • joshler (GREEK TRANSLATION)Where stories live. Discover now