❥XIII

560 57 33
                                    

☆°•♡ "Η επίσκεψη του Josh"♡•°☆

Ήταν απόγευμα της Πέμπτης, και ετοιμαζόμουν για τον Josh να έρθει. Η μαμά μου ήταν ακόμα στη δουλειά, και ήταν 5. Ήλπιζα ότι δεν θα έρθει στο σπίτι σύντομα.

Ήμουν στο δωμάτιό μου, ντυνόμουν. Γλίστρισα στα δαντελωτά μου εσώρουχα και, ενώ είμαι η πόρνη που είμαι, έβαλα ένα ζευγάρι μαύρες δαντέλες ζαρτιέρες στο μηρό μου, έτσι με αυτόν τον τρόπο ο Josh δεν θα μπορούσε να το δει. Έβαλα κάποιες μαύρες κάλτσες. Στη συνέχεια άλλαξα στο πουκάμισό μου , και σταμάτησα. Πρέπει να φοράω πραγματικά μαύρη φούστα μπροστά στον Josh; σκέφτηκα.

γάμα το.

Έβαλα τη φούστα και έβαλα το κάτω μέρος του πουκαμίσου μου μέσα στην φούστα. Κοίταξα τον εαυτό μου στον καθρέφτη.

Ανάθεμα. Φαίνομαι τέλειος. Μακάρι να είχα την κάμερα του Ryan.

Πήρα το τηλέφωνό μου και τράβηξα μερικές φωτογραφίες του ντυσίματός μου. Στη συνέχεια σήκωσα τη φούστα μου για να εκθέσω εσώρουχα και τις ζαρτιέρες μου, και τράβηξα φωτογραφία πάλι.

Ήμουν έτοιμος για τον Josh να έρθει.

Άνοιξα ένα συρτάρι στο κομοδίνο μου και έβγαλα ένα κουτί παπουτσιών γεμάτο με διαφορετικές βαφές και πινέλα που είχα δανειστεί από τον Ryan. Άρπαξα το τηλέφωνό μου και πήρα τα πράγματά μου κάτω. Μπήκα στην τραπεζαρία και έβαλα το κουτί κάτω. Γύρισα στο τηλέφωνό μου και πήγα να ελέγξω το Kik μου.

Σήμερα @ 16:16

Chaotic: Ανυπομωνώ να σε δω αύριο

Θεέ μου.

Έκλεισα το Kik και έβαλα μουσική. "The quiet" από τον Troye Sivan ξεκίνησε, και σιγοτραγουδούσα μαζί με αυτό. Πρώτα άπλωσα κάποια εφημερίδα πάνω από την επιφάνεια. Έβαλα επάνω το χαρτί και τις βαφές, ανοίγοντας τα καπάκια και εκτοξεύοντας μερικά σε ένα πιάτο . Στη συνέχεια, πήρα τα πινέλα. Έτρεξα πάνω στην κουζίνα για να γεμίσω ένα φλιτζάνι νερό. Πήγα πίσω στην τραπεζαρία και τοποθέτησα το ποτήρι κάτω, και στη συνέχεια χόρεψα μαζί με το τραγούδι.

Άκουσα ένα χτύπημα στην πόρτα, και έκλεισα τη μουσική μου και έτρεξα πάνω να ανοίξω. Τίναξα τη φούστα μου και να έλεγξα αν το πουκάμισό μου φαινόταν εντάξει. Έφτιαξα τα μαλλιά μου, και άνοιξα την πόρτα. Κράτησε το κάτω μισό μέρος του σώματός μου πίσω από την πόρτα ενώ άνοιγα, έτσι Josh δεν θα μπορούσε να δει τη φούστα μου.

nude • joshler (GREEK TRANSLATION)Where stories live. Discover now