❥III

781 106 40
                                    

Το χθεσινό μου ποστ από τις φωτογραφίες μου πήρε πάνω από 300 notes μέχρι το πρωί.


Μπορώ απλά να πω, είναι λίγο αλλόκοτο το να βρεις το ποστ με εσένα μέσα σε ένα μεταξένιο μαύρο στρινγκ ''δουλεύοντας'' τον εαυτό σου δαιμονικά για κάποιον με τον οποίο μετά βίας μιλάς να παίρνει πάνω από 300 notes μέχρι ο ήλιος να ανατέλλει. 

Αλλά το συνήθισα ήδη.


[...]


''Νομίζω πως νιώθω κάτι γι'αυτό το παιδί εκεί.'', είπε ο Ryan δείχνοντας τον Brendon Urie, ο οποίος μιλούσε με μία ξανθιά που χαζογελούσε, στο ντουλαπάκι του.


''Αυτό το παιδί; Όπως λέμε Brendon fuckboy Urie III;'', ρώτησα.


''Ναι...'', είπε ο Ryan σιγανά.


''Ουάου.''


''Το ξέρω.''


Ήμασταν καθ'οδόν για την τάξη της βιολογίας. Ευτυχώς, είμαι σε αυτή την τάξη μαζί με τον Josh. 


''Δεν έχεις κανένα κριτήριο;'', ρώτησα τον Ryan σαρκαστικά.


''Δεν ξέρω. Αλήθεια, είναι απλά πολύ γλυκός. Αυτό μόνο.'', είπε με έναν αναστεναγμό.



''Τι γίνεται, σκύλες;'', άκουσα μία φωνή από πίσω μου. Γυρίσαμε και βρήκαμε την Melanie.


''Melanie, τι ευχάριστη έκπληξη.'', είπε ο Ryan σαρκαστικά. Ήρθε μαζί μας μέχρι την τάξη της Βιολογίας. Ο Ryan αποφάσισε να πει για τον Brendon και για το γεγονός ότι έχει ''ωραίο κωλαράκι'' ή κάτι τέτοιο. Όση ώρα η Melanie άκουγε προσηλωμένη σαν καλή φίλη, εγώ απλά θόλωσα κάπως τον ήχο, και δεν άκουγα. Δεν ήθελα να ακούσω για την καύλα του Ryan.


Η βιολογία είναι η αγαπημένη μου τάξη, αφού εγώ, ο Ryan, η Melanie και ο Josh είναι στην ίδια τάξη με εμένα. Ο Ryan κάθεται δύο θρανία μπροστά από εμένα, και η Melanie στα δεξιά μου. Ο Josh κάθεται ακριβώς από μπροστά μου, το οποίο κάνει το άγχος μου να ανέβει στα ύψη.


Δυστυχώς, η Ashley είναι στην ίδια τάξη με εμάς. Παρόλο που κάθεται στην άλλη γωνία της τάξης, πάλι με ενοχλεί. Τουλάχιστον δεν μπορεί να μιλήσει στον Josh από τόσο μακριά. 

nude • joshler (GREEK TRANSLATION)Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ