Dvadsiata Kapitola

280 22 0
                                    

"Zoey, som rada že si prišla." povedala mama keď som akurát prišla do kaviárne kde sme sa mali stretnúť. Hneď potom ako som sa pohádala s Harrym som jej zavolala že som sa rozhodla keďže dneška odchádza.

Oblečená som bola cela v čiernom a bolo mi jedno že mám na sebe okuliare keďže som cely deň preplakala. "Rozhodla som sa." začala som tu tému.

"A ako, viem miluješ Har-" nestíhal dopovedať prerušila som ju.

"Rozišli sme sa. Vraciam sa do Londýna." skočila som jej do reči. Prikývla. Rozprávali sme sa a potom sme išli k Rihanne aby som sa zbalila. Bola veľmi smutná že odchádzam ale tu sa už nechcem vrátiť. Možno na svadbu.

"Budeš mi veľmi chýbať. Budeme si volať, dobre?" opýtala sa má Sophia. Prikývla som. To čo sa stalo medzi mnou a Harrym o tom vie každý. "On to pochopí, uvidiš!"

"Nie Sophia. Povedal aby som vypadla z jeho života. Nenávidí má. Nič som neurobila." povedala som a znova sa rozplakala. Sophia má zatiahla do objatia. Bude mi chýbať. "Zoey, musíme ísť." povedala mama. Prikývla som. Zamávala som tete, Drakeovi a Sophii.

Prišli sme na letisko kde na nás čakalo súkromné lietadlo. Pamätám si ako som sem letela prvýkrát. Ako som sedela v lietadle sama. Ako po mňa prišiel Daniel ako som prvýkrát uvidela moju tetu ktorá bola mojou najobľúbenejšou speváčkou. Mama nastúpila do lietadla a ja som chvíľu váhala.

Vážne utekám?!

Musím však odísť, musím vypadnúť z jeho života a potrebujem na neho zabudnúť. Nenávidí má. Už má nemiluje. Ten sen bol iba varovaním že sa niečo take stane.

"Zbohom navždy Harry."

Boli moje posledné slova predtým ako som nastúpila do lietadla a odlietala preč od tejto krajiny. Od týchto ľudí, bolesti a hlavne Harryho.

•••

Zobudila som sa na turbulencie. So strachom som sa pozrela na Jade ktorá sedela oproti mne. Niekedy ju oslovujem mama, matka a niekedy Jade. Pozrela som sa von z okna a až teraz som pochopila tomu prečo sa hovorí že som začala žiť až teraz.

Vrtuľa sa poruchala a začali z nej šlahať plamene. Pod nami bolo more. Bolo iste že sa lietadlo zrúti. Uvedomovala som si všetky svoje chyby. Klamstvá keď som sa snažila vyplížiť na svoju prvú párty, prvé rande. Otec bol dosť prísny. Hoci nemám potuchy kto bol moja matka. Starala sa o mňa a to bolo to najdôležitejšie. Moje myšlienky zablúdili k Harrymu. Napíšem mu?! Hazza!

@Hazza: Sedím v lietadle ktoré sa práve rúti. Pred sebou mám všetky svoje chyby a všetky zážitky. Zle či dobre. Dobre či zle. Mám pred sebou Harryho so zaslzenými očami. Neveril mi a ani mi neverí. Vypadla som z jeho života tak isto ako moja duša vypadne z môjho tela. Chcem aby si vedel Hazza že viem že si to ty Harry. Po cely čas som vedela že si to ty. Milujem tá Harry Styles.

Nestihla som však poslať správu pretože lietadlo bolo v plameňoch a moja duša opustila moje bezvládne telo so zlomeným srdcom.

The End🔥

Mame tu definitívny koniec. Milujem šťastne konce a tak neviem prečo som to ukončila takto. Tento príbeh sa považuje jedným s mojich najväčších sad story☹️💔

S príbehom som spokojná. Určite napíšem další. 💕
Realita je taká že nie vždy skončí všetko so šťastným koncom. Preto tak☺️❤️

@klickova 💦

destroyed him//hs✔️Where stories live. Discover now