Štvrtá Kapitola

408 29 1
                                    

Otvorila som dvere a so Sophiou sme vstúpili dnu. "Cí pana." zamrmlala si popod nos no ja som to počula. Prišli sme do kuchyne a sadli si na barové stoličky. "Tak čo si dáš?" opýtala som sa jej.

"Dám si to čo si dáš ty." povedala a hneď sme sa rozosmiali. Postavila som sa a otvorila hornú policu. "Máš rada mojito?"

"Milujem ho." povedala a vyberala som z chladničky vychladnuté mojito. Naliala som ho Sophii do pohára a sadli si k televízore. "Chcela by si sa ísť pozrieť hore?" opýtala som sa a ona s radosťou súhlasila.

Prišli sme hore a ja som jej poukazovala izby. Nakoniec sme sa dokopali ísť k tej mojej ktorá je na konci chodby. "Wau, ta je úžasná." povedala a s očareným si sadla na moju posteľ. Poprezerala si ju celú a nahodila ten jej úškrn pri ktorom sa neubránite smiechu. "Zoey?"

"Áno?" ten jej face, bože nemôžem s neho.

Začala sa hrať so svojimi pramienkami vlasov "poďme dnes na párty!" zajančala a ja som sa na ňu neveriacky pozrela.

"To nemyslíš vážne!"

"Myslím." povedala "veď vždy sa vidíme iba v škole a občas vonku tak prečo si neužiť."

"Nemyslela som si že si ten typ báb ktorý chodí na párty." dodala som a ona sa na mňa hnusne pozrela.

"Veď ani ja." nad mojou odpoveďou sa iba zasmiala a ľahla na posteľ. "Dovolí ti ísť teta?" opýtala sa má a ja som prikývla. Veď predsa napísala mi že nepríde.

"Nemám si čo obliecť." oznámila mi a zúfalo vydýchla. Ukázala som prstom aby prišla ku mne, vošli sme do šatníka a vyberali.

Podišla som k skriny a z nej vytiahla čierne nohavice s vysokým pasom a croptop. Sophia mi to odsúhlasila a ja som sa išla prezliecť. (Môj outfit dole 👇🏻)

"Môže byt?" opýtala sa má

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Môže byt?" opýtala sa má. Mala oblečený biely croptop a svetlomodré kraťasy s vysokým pasom. Kývla som na znak súhlasu a išli sme do kúpeľne. (Sophiin outfit dole 👇🏻)

Nalíčili sme sa a upravili si vlasy

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nalíčili sme sa a upravili si vlasy. "Ku komu vlastne ideme na párty?" opýtala som sa a Sophia napokon zbledla.

"N-no v-vieš-" prerušila som ju keď to chcela dopovedat.

"Sophia!" zvrieskla som na ňu.

Skusla si spodnú peru " no to nieje párty, ideme do klubu."

"Čože?! Do klubu?! Veď tam sú sami uchýli a percezraci."

"Jezisi Zoey, nieje to jedno?" prekrutila očami a ja som sa na ňu zabijaco pozrela.

"Nie nieje."

"Ale je." chytila má za ruku a ťahala dole po schodoch k šatníku. Obula som si svoje biele huarache a ona svoje biele vansky, na seba sme ešte hodili kožené bundy a mohli sme vyraziť. Hoci som nebola extra nadšená že ideme do klubu, ale čo už.

Prišli sme pred klub pred ktorým sedelo už množstvo opitých študentov. Zábava tu už bola v plnom prúde. Prišli sme pred bar. "Čo si dáte?" opýtal sa nás barman.

"Sprite." objednala som si no Sophia moju objednávku hneď zamietla. "6krat vodku." objednala a kopla do seba jeden pohárik. Urobila som to iste. A takto sme do seba liali celu noc.

"Poď na parket." chytila má za ruku a ťahala si zatancovať. Neviem tancovať ale keďže sme opité je mi to jedno. Po chvíli sa mi Sophia stratila a tak som tam tancovala sama, zrazu má niekto chytil za ruku a začal so mnou tancovať. "Poď, ideme na vecka." povedal a ťahal má. Vytrhla som svoju ruku z tej jeho.

"Nikam nejdem." zachovala som prázdnu hlavu a nikam s človekom ktorého nepoznám nešla. "Poď." skrical na mna a znova má chytil a teraz riadne silno.

"Daj tie ruky preč." skríkol na neho známy hlas ktorý patril môjmu záchrancovi.

"Styles, chod do pici mám tu niečo rozrobené." povedal a pokračoval ďalej. So slzami v očiach som sa pozrela na Harryho ktorý už stal pred tým chlapcom.   
Vytrhla som sa od neho a pozerala ako tam Harry mláti toho chlapca. Po chvíli od neho odišiel a chytil má za zápästie.

"Áu." zaaukala som keď má jeho styk začal bolieť.

"Čo tu kurva robíš?" opýtal sa nahnevané.

"Ja-ja ani sama neviem. Prišla som tu so Sophiou ale sa niekde stratila a potom sa stalo toto." povedala som.

"Pod." skríkol lebo cez tu hlasnú hudbu to nebolo počuť. Ťahal má von z klubu. Prišli sme k jeho autu a on má tam posadil a jasne že nezabudol triesknuť dverami.

"Kam to ideme?" opýtala som sa ho.

"Domov." povedal a ja som sa na neho so strachom pozrela.

"Ja-ja nemôžem ísť domov. Povedala som tete že idem spať k Sophii." oznámila som mu.

"Tak prespíš u nás." oznámil mi a ja som sa na neho prekvapené pozrela.

"Čo keď má Sophia uvidi?" opýtala som sa ho strachom.

"A čo ja viem, ja to mám v pici." povedal a ja som pretocila očami. Zastavili sme pred Sophiinim domom teda aj pred Harryho domom.

Chytil má za zápästie a ťahal hore. Prišli sme do chlapčenskéj izby takze to je pravdepodobne Harryho izba. "Kde budem spať?" opýtala som sa a on rukou ukázal že tu.

"A ty?" opýtala som sa znova.

"Tu." chvíľu sme sa tak hádali že kde kto bude spat. Nakoniec sme to vyriešili že tu budeme obaja preto nechcem aby má tu našla Sophia.

"Na, obleč si to." hodil mi biele voľne tričko. Ústa som dala do gestá "ďakujem" a už so seba dávala dole oblečenie. Stala som tam pred ním v spodnom prádle a on na mňa stále hľadel. "Čo tam zizas?" opýtala som sa no on si iba oblízal spodnú peru a nahodil ten jeho sexy úškrn. Obliekla som si jeho tričko a ľahla do postele. Zrazu som za sebou cítila že sa prehla posteľ. Otočila som sa smerom k nemu a zatvorila oči. "Dobrú noc." popriala som mu hoci už bol deň. Ešte chvíľu som cítila jeho pohľad na mne no napokon som zaspala.

destroyed him//hs✔️Where stories live. Discover now