Jedenásta Kapitola

330 26 1
                                    

Prešiel týždeň od toho ako ma Harry na party pobozkal. Úspešne sa mu celý ten čas vyhýbam. Neviem ani čo by som mu povedala keby že ho stretnem a on sa ma bude niečo pýtať. Neodpovedám mu ani na správy ani na telefonáty. Viem, som zbabelá. Ale čo mám robiť? Nemôžem sa predsa tváriť že sa nič nestalo. Proste to nejde..

Za ten krátky čas čo si píšem s Hazzom som si ho hrozne obľúbila. Dokonca som si už zvykla na moju prezývku. Babe. Ktorú mi na kiku nastavil.

@Babe: Hazza, potrebujem tvoju radu.

@Hazza: Hovor.

@Babe: Prečo sa mi zdá že vy chlapi ste taký komplikovaný.

@Hazza: Kto konkrétne?

@Babe: Harry.

@Hazza: A čo sa stalo?

@Babe: On..on ma pobozkal.

@Hazza: A v čom je problém? Nepáčilo sa ti to?

@Babe: Práve naopak. Páčilo.

Zamkla som dom a vybrala sa do fitka kde som sa mala stretnúť so Sophiou. Nasadla som do auta a Daniel naštartoval. Dúfam že ma tentokrát nebude trénovať Harry. Vystúpila som z auta. Vonku ma už čakala Sophia.

"Chodím s Louisom." oznámila mi. S vypleštenými očami som sa na ňu pozrela. Rozhodla že sa s ňou nebudem hádať a tak sa do ich vzťahu nebudem miešať. "To je super." povedala som a snažila zatváriť tak aby nespoznala že klamem.

"Myslíš to vážne?" opýtala sa ma s nadvihnutým obočím ja som iba prikývla. Prišli sme dovnútra a Sophia nám išla vybaviť trenérky. Bola som rada že nás netrénuju chlapi. Konkrétne Harry. Kriste Zoey! Prestaň naňho myslieť!

Prišli sme do šatne a tam sme sa prezliekli. Obliekla som si čiernu športovú podprsenku a čierne legíny. Prišli sme ku strojom kde nás čakala pomerne staršia trenérka. "Odbehnite 10 kilometrov." pozrela som sa na Sophiu a ta taktiež stála ako stĺp. "Ešte dnes. Máme ešte veľa práce." dodala a ja som sa postavila na bežiací pás.

Keď som konečne odbehla 10 kilometrov som bola spokojná že sa mi nepodlámali kolená pri 9 kilometri. Sophii to trvalo trochu dlhšie pretože začala neskôr. "200 drepov." rozkázala a ja som ako poslušný pes poslúchla. Asi o hodinu som ich urobila 200. Niekedy som si hovorila že by som ich toľko nezvládla no keď máte kondičku tak to ide ľahko hoci dlhšie. "150 klikov. "

"Čože?!" vyštekla vedľa mňa Sophia. Tiež som mala chuť na ňu vybehnúť.

"150 klikov. Pre teba 200." ukázala na Sophiu. S touto tu sa nebudem hádať.

Po troch hodinách sme konečne odišli s fitka a išli k ďalšej trenérke. Chôdza. Prišli sme tam a jedná slečna nám dala topánky na obrovskom opätku. Obuli sme sa a prišli do miestnosti kde boli ďalšie bežiace pásy no na iné spôsoby a ostatné stroje alebo iba rovná plocha vyzerajúca ako menšie mólo. "Zoey poď sem." povedala Avery a ukázala rukou na bežiací pás. Postavila som sa na bežiací pás a Avery mi ho zapla na najnižšiu pozíciu. "Ruky daj vbok" povedala a rukou napravila moje ruky "teraz sa vyrovnaj." dodala a ja som začala chodiť.

Konečne po šiestich hodinách sme všetko skončili a mohli ísť domov. "Zoberiem ta domov?" opýtala sa ma Sophia.

"Nie ďakujem. Chcem sa prejsť." bola už síce tma a takže ma veľa ľudí nemuselo spoznať. Rozhodla som sa že sa nebudem prezliekať kedže mi je hrozne teplo a som spotená. Obliekla som si bundu a vyrazila. Zrazu začalo neuveriteľne silno liať a ja som nemala ani dáždnik a ani kapucňu. Išla som prejsť cestu keď v tom predo mnou zastal veľký čierny Range Rover. Otvorili sa dvere a v aute sedel človek ktorého som nemala chuť vidieť. "Nastúp si!"

"Nie ja sa prejdem."

"Povedal som že si máš nastúpiť." skričal a ja som mohla vidieť jeho nahnevaný výraz. Čo si o sebe myslí..

"Nie." dupla som nohou načo som na seba vyšpliechla ešte viac vody ako na mňa pršalo. Vystúpil a jeho kučery sa mu prilepili k čelu. Počkať, čo chce robiť?! Prehodil si ma cez rameno a hodil na miesto spolujazdca. To je idiot! Zatvoril dvere prešiel okolo auta a sadol si na svoje miesto.

"Si normálna? Chceš prechladnúť?" opýtal sa a hodil na mňa nahnevaný pohľad.

"Nestaraj sa o mňa." skríkla som naňho načo ešte viac zvieral volant.

"Prečo sa mi vyhýbaš?" spýtal sa no teraz už vyzeral vychladnuto. No teraz som bola ja tá čo nevedela čo povedať alebo urobiť. Mykla som plecami. Naštartoval auto a vypol rádio. "Rozprávaj sa so mnou!"

"Nemám ti čo hovoriť!" dodala som a pozrela sa na mobil. 4 zmeškané hovory od neznámeho čísla.

"Volal som ti asi 5 krát. Potom som išiel k tebe a tam mi tvoja teta povedala že si odišla pred 6 hodinami a nikomu neberieš telefón a tak som ta išiel hľadať. Myslel som si že ti niekto ublížil." povedal a ja som bola v kúte srdca rada že sa o mňa bál.

"Super." bolo jediné čo som povedala. Bolo vidieť že je na mňa nahnevaný. No veď kto by aj nebol keď sa s tebou niekto baví o niečom dôležitom iba ty odpovedáš ako malý zasran.

"Čo som kurva urobil že si ku mne taká odporná?" skríkol. V jeho očiach som mohla vidieť sklamanie a smútok no ale aj tak asi najviac hnev.

"Chceš to vedieť?" opýtala som sa mierne nasrato.

"Chcem." dodal a pozeral sa celý čas na mňa keď sme stali na semaforoch kde svietila červená.

Povzdychla som si "proste ty nemáš rad mňa a ja nemám rada teba. To čo sa stalo na tej party a u mňa doma sa budeme tváriť že sa nestalo." povedala som to čo som nikdy nechcela povedať.

"A čo keď sa nechcem tváriť že sa nič nestalo?"opýtal sa a auto sa pohlo pretože zasvietila zelená.

"Tak to je potom tvoj problém." povedala som a moju mokrú hlavu si oprela o sedadlo.

"Kurva prečo si znova taká? Inak si skurvene sexy v tej podprsenke." povedal a začal byť nadržaný.

"To je to prečo som k tebe taká hnusná. Si odporný!" dodala som a on sa iba uškrnul.

"Povedz mi niečo čo neviem." uchechtol sa. Prosím nech už som doma!

Auto sa zastavilo a ja som vystúpila. "Kde to sme?" opýtala som sa nahnevane. Prečo ma kurva neodviezol domov.

"U mňa." povedal jednoducho.

"Prečo si ma neodviezol domov?" opýtala som sa.

"Preto lebo chcem aby si bola u mňa." dodal.

"No ja nechcem." povedala som a išla niekam ani neviem kam.

"Kde kurva ideš?" skríkol na mňa.

"Domov." odpovedala som.

Otočila som sa a všimla si ako za mnou ide Harry. Ani neviem prečo som začala utekať no on začal utekať tiež. Bolo mi smiešno. Prišiel ku mne a tak som ho strčila. Neudržal rovnováhu a spadol do vody. Začala som sa tam rehotať a on so mnou tak isto.

"Si v poriadku?" opýtala som sa ho so smiechom a podala mu ruku. Chvíľu sme sa na seba pozerali no Harold ma pritiahol k sebe a ja som spadla vedľa neho do vody. Boli sme celý mokrý a ani dážď ktorý padal nám to nezľahčoval. Rehotali sme sa tam ako zmyslov zbavený hoci sme vedeli že zajtra budeme určite chorý.

"Mám tá rad."

"Č-čože?"

"Ale nič."

Mame tu novú časť💟
Čo budeme shippovat? Hoey/ Zorry?
😂😂😂.

Dúfam že sa Vám páči. ❤️

Loveyou.

destroyed him//hs✔️Where stories live. Discover now