Devätnásta Kapitola

220 17 2
                                    

"Konečne ste tu!!" skríkol Loui a hneď má vtiahol do objatia. Tiež tá rada vidím. Pomyslela som si. "Ahojte." pozdravila som sa každému kto bol v obývačke.

Bola tu Sophia, Taylor, Liam, Niall dokonca aj Zayn a Perrie. "Čau Zoey!" skríkol Zayn a objal má. Od Perrie som si zaslúžila zamračený pohľad.

"Tak čo bude piť?" opýtal sa Liam.

"Necháme to na tebe, Daddy." skríkla na neho Sophia. Zasmiala som sa nad prezývkou akou ho nazvala. Že Daddy. "Čo sa tak smeješ?" opýtal sa má Niall.

"Ale na ničom." povedala som a utrela som si horúce slzy so smiechu. Sadla som si ku Sophii a Taylor. Rozprávali sa. "Tak čo baby?" opýtala som sa.

"Ide to skvelo." povedala Taylor. "Čo ty?"

Liam akurát na stôl priniesol pitie. "Teraz dúfam že to bude lepšie." povedala som a zasmiala sa. Obidve sa na mňa nechápavo pozreli. Mykla som ramenami a kopla do seba ďalší pohárik.

DJ Malik akurát pustil pesničku ktorá bola moja aj so Sophiou naša obľúbená. "Zoey, ideme!" skríkla a potiahla má za ruku. Začali sme tam tancovať. Proste sme sa bavili.

Všetci sa na nás smiali ale nám to nevadilo. Predsa sme už mali v sebe nejaký ten alkohol. Pesnička skončila a na mojich bokoch pristáli dve mohutne ruky. Hneď som sa otočila a uvidela môjho Harryho. "Ahoj." pozdravila som sa mu.

"Ahoj." povedal to iste. Potiahol má za ruku a sadli sme si k ostatným. "Tak čo ideme hrať?" opýtal sa Niall.

"Um, nikdy som!!" skríkla Perrie. Súhlasili sme. Posadali sme si do kruhu, priniesli nejaký tvrdý alkohol a poháre. "Začínam." zahlásil Loui.

"Napije sa ten koho už niekedy zatkli." povedal. Napil sa Harry, Zayn a ja so Sophiou. Vtipná historka. Možno neskôr.

"Napije sa ten kto sa s niekym nahý kúpal vo vani." povedala Taylor. Naliala som si iba ja. Vážne?! Ďalšia vtipná historka. "Vážne?!" opýtal sa Harry.

Prikývla som. "Napije sa ten kto ešte nikdy nevidel Titanic." povedala som. Ha, ja nemusím piť. Nikdy som to nevidela. A ani nechcem. "Ty si nevidela Titanic?" opýtala sa má Sophia.

"Nie." Pokrútila som hlavou. No čo?! Nezaujímalo má to. Zrazu sa mi zakrútila hlava. Už nepijem. "Ja už nepijem!" povedala som a postavila sa. Prišla som do kuchyne kde som sa napili čistej vody.

"Si v poriadku?" opýtala sa má Sophia. Prikývla som. Ona nevie o tom že mám matku. "Soph, som adoptovaná."

"Čo si?!" opýtala sa a vypľuvla na mňa vodu. Agrrh. "Momentálne som oprskaná!" zvrieskla som na ňu. Hneď sme sa rozosmiali. "Idem si ľahnúť." povedala som jej.

Tento dom už poznám takže viem kde sú tu hostovské izby. Otvorila som dvere hneď na právo a skočila do postele. Chcem spať.

•••

"Harry."vzlykla som. So strachom na mňa pozrel. Rozhodla som sa. Zlomí to srdce jemu no aj mne. Nikdy nebude také aké bolo keď som bola s Harrym. "Rozhodla som sa. Idem do Londýna."

"Čože?! Ty má opustíš?!" opýtal sa smutne a zároveň nahnevané. Je to hrozné ťažké opustiť človeka na ktorom Vám záleží. "Prepáč." zamrmlala som potichu.

"Nikdy som tá nemiloval!!" zakričal na mňa keď som odchádzala. Nie, iba to nie. Podlomili sa mi kolena, v hrudi som zacítila bodavý pocit, nemohla som sa nadýchnuť. Bola som mŕtva z Harryho slov.

Rýchlo som sa postavila s postele a pre dýchavala môj sen. Harry sa hneď zobudil a začal má ukľudňovať. "Ššt, láska bol to iba zlý sen. Hlúpa nočná mora."

Objal má a pobozkal do vlasov. Nemôžem ho opustiť. Milujem ho. Pozrela som sa na hodinky a zistila som že sú iba tri ráno. "Pôjdeme spať, dobre?"

Prikývla som a usalašila sa na jeho hrudi. Po paru minútach som znova zaspala. Teraz sa mi sníval pekný sen o mne a o Harrym. "Dobre ránko láska." pozdravil sa mi Harry.

"Harry ty si mi oblízal ucho?" opýtala som sa neveriacky a so smiechom. Chytila som si ucho a naozaj bolo oslinene. Fuj, Harry.  Zasmial sa. "Idem urobiť raňajky." povedal.

Postavila som sa a zobrala tabletku ktorá bola na stolíku. Louis to tu dobre pripravil. Obliekla som sa a skrotila hniezdo na hlave. Zrazu niekto zaklopal. "Ahoj Zoey, môžem ísť ďalej?" opýtal sa Niall.

Prikývla som. "Potrebujem pomoc."

"Tak hovor. " povedala som so smiechom. "Páči sa mi jedno dievča ale neviem ako ju pozvať na rande a povedať jej čo k nej cítim. Nemohol by som si to na tebe nacvičiť?" opýtal sa má neisto.

"Samozrejme že môžeš. Si môj kamarát." povedala som sa a začala sa smiať. "Tak začni."

"Ahoj Emma. Čo robíš dneska? Nezašli by sme dnes na pizzu?" opýtal sa. Jasne že nevynechá jedlo.

"Môžme."

"Chcel by som ti ešte niečo povedať." začal a nervózne sa poškriabal na zátylku. Sadol si vedľa mňa na posteľ. "Milujem tá."

"Tiež tá milujem Niall." povedala som a objala som ho. Hneď sa rozleteli dvere a v nich stal nahnevaný Harry. "Čo to kurva?" opýtal sa a nahnevané odišiel.

"Nechcel som urobiť problém." povedal ospravedlňujúco Niall. "To je v poriadku, neboj. Nejako to vyriešime. Je veľmi žiarlivý." povedala som a utekala za Harrym.

"Harry, nieje to tak ako to vyzer-" nenechal má dohovoriť. "Cely ten skurvený čas kedy som s tebou chodiť si za mojim chrbtom milovala Nialla. Podvádzala si má a hovorila si mi ako má miluješ. Kurva, vypadni z môjho života!" skríkol na cely dom čo všetkých zobudilo.

"Harr-" znova má prerušil. S mojich oči tiekli vodopády no jeho to nezaujímalo. Neveril, ani má nenechal to vysvetliť. "Povedal som aby si vypadla z môjho života! Už tá nikdy nechcem vidieť. Nenávidim tá!" zakričal mi rovno do tváre. Slova ktoré donútia padnúť aj toho najsilnejšieho človeka.

Rozbehla som sa a rýchlo sa obula a obliekla. So slzami v očiach som sa pozrela na ostatných a potom na Harryho.

"Zbohom"


Príjemne užívanie vianočných sviatkov ľudkovia ❤️

destroyed him//hs✔️Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon