Deviata Kapitola

343 25 4
                                    

Po skončení školy som išla so Sophiou k pánovi Calderovi. Cely deň som prežívala dosť zle. Najprv to s Miou, potom s Harrym, ktorému som sa cely čas vyhýbala. Nechcela som robiť ďalšie problémy. Vstúpili sme do budovy kde som sa mala stretnutie. Zaklopala som a z druhej strany sa ozvalo tiché "vstúpte".

Vošla som dnu a Jamiemu sa vyčaril úsmev na tvári keď má uvidel. "A slečna Smithova." povedal a rukou naznačil aby som sa posadila.

Chvíľu sme sa rozprávali o tom ako ho to teší že bude mat novú modelku a tak. Oboznámil mi nejaké podmienky. " 3x do týždňa fitko, 4x do týždňa chôdza na opätkoch a každý deň opaľovanie sa. Solário je zakázané. Ale ty si dosť tmavá takze je to skvele." povedal Jamie a s niekoľkými slovami sme sa rozlúčili.

Sophia ktorá má čakala na chodbe sa má na všetko vypytovala. "Načo ti to je, veď robíš to iste." povedala som a prekrutila očami. Nasadla som do jej autá a potom má odviezla domov. Pred pozemkom stalo milión ľudí. Oni nemajú nič na práci?!

Odomkla som dvere a vyzula si topánky. "Oh, ahoj." skricala som na tetu ktorá bola v kuchyni. V rukách držala časopis a opierala sa o linku. "Čítaj." podala mi noviny a ja som ich začala čítať.

Hneď na prvej strane bolo napísané "Victoria's Secret má novú krásku. Podľa našich zistení je to Zoey Smithova, neter známej spevácky Rihanny." zdesene som sa pozrela na tetu. "Čo teraz?" opýtala som sa.

"Všade kde pôjdeš, pôjde s tebou Daniel. Je to tvoj osobný strážca pre to čo sa teraz stane a stalo. Bude všade s tebou. Dobre?" rozkazala teta. A čo keď budem chcieť ísť von, bude musieť ísť Daniel so mnou? Tak to teda nie! Jemne som prikývla a nahodila falošný úsmev.

To bol zase deň..

H A R R Y
(flashback)

Prišiel som do školy a hneď sa za mnou rozbehla Mia. Panebože, čo tá chce. Oči mala mokré, lica červene a nesmierne vzlykala. "Harry..." pribehla ku mne a objala má. Objatie som jej neopätoval. Naopak odtiahol som sa od nej. "Tá špina Smithova. Vidíš čo mi urobila?"

Zadržiaval som smiech pretože vyzerala vážne hrozné. Ale je to moja kamarátka. Teda kamarátka na sex. Veď čo, rad si užívam. Problém?

"Povedala mi že som štetka a kurva. Že chrapem s každým jedným na škole, pritom jebem iba s tebou." povedala a znova sa mi hodila okolo krku. Uchcechtol som sa ale bol som aj nahnevaný. Zaťal som päste pretože má to vytočilo. Nechápem ako tak rýchlo môžem zmeniť svoju náladu.

"Harry, nebuď tak napätý. Pod, odreagujem tá." dodala Mia, chytila má za opasok a ťahala na wecka.To čo sa tam udialo tu ani nebudem rozpisovať. Proste jednoducho som ju ošukal ako za posledný čas vždy. Prišli sme do triedy kde už bola učiteľka. "Styles, Collinsova meškáte!" skrikla na nás a mi sme si sadli na naše miesta.

"Kde si kurva bol, s Naillom sme riešili dnešnú párty." povedal vedľa mna Louis. Ja som sa nevenoval jeho nudnych rečiach, cely čas som sa pozeral na Zoey. Venoval jej nahnevané pohľady, čo ju rušilo.

Po skončený hodiny odišla na toalety a ja som sa vybral za ňou. S niekym volala ale keď dovolala prišiel som ku nej. "Čo si jej povedala?" chcel som to z nej dostať. Nahnevali má tie reči že so mnou jebe. Hoci je to pravde, počuť pravdu je na picu.

"To nieje tvoja vec." povedala a snažila sa odísť ale schytil som ju a oprel o stenu. Snažil som sa nemyslieť na to ako by som ju chcel preiahnut alebo sa jej vrhnúť na pery. "Pusti má!"

"Nie. Čo si jej kurva povedala?" nech mi to povie do oči. To že jebem s každým a na každom kroku. Nech sa páči.

"Povedala som ti že to nieje tvoja vec." vydala zo seba. Je taká zlata keď je nahnevaná alebo keď sa červená. Kurva Harold! Nejeb tu to ako alebo kedy je rozkošná! "Kurva, pusti má!" skrikla na mna, no so mnou to neurobilo nič. Hádam si nemyslela že sa zľaknem a utečiem.

destroyed him//hs✔️Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon