Osemnásta Kapitola

193 17 0
                                    

"Zoey, potrebujem sa s tebou porozprávať." povedala a jej oči sa zaleskli. Nehraj sa že máš city!

"Čo tak odrazu?!" vyštekla som sa ňu. Načo sem vôbec išla?! Nemá už peniaze, tak prišla žobrať?! Nič jej nedám.

"Prosím Zoe. Potrebujem aby si má vypočula." z oči jej tiekla slzy ktoré sa neuráčila utrieť. Čo to tu do pekla skúša?!

"Zoey, kto je t-" nedopovedala teta keď uvidela pred dverami mňa a Aliciu. Tete sa taktiež zaleskli a neveriacky na ňu pozrela. "Jade?!" skríkla sa objala ju.

"Ahoj sestrička." pozdravila ju a objatie jej venovala. Počkať, sestrička? Jade? Oh, nie. To nemôže byt pravda. Nemôže to byt moja matka. Bola mŕtva! Je mŕtva!

"Zoey, vysvetlím ti to." pozrela sa na mňa Alicia. Teda Jade. Nechám si to vysvetliť?! Nie, určite sa tu teraz bude hrať na neviniatko. Všetko bude klamstvo. Samé klamstvá. "Vysvetľuj!"

Prečo som súhlasila! Sadli sme si do kuchyne keďže v obývačke stále sedel Drake s Harrym. Bolo čudne že sa neukázali keď som tak poriadne skríkla. "Vieš Zoey, hovorí sa mi to ťažko." začala. Skončili sme?!

"Vysvetlím ti to úplne od začiatku. Si už dospela a potrebuješ počuť pravdu." povedala. Pravdu?! Žijem cely čas v klamstvách?!

"Keď som mala osemnásť išla som na jednu párty k mojej kamoške. Tam som spoznala Jasona, tvojho otca. Veľa sme toho vypili a tak sme skončili v posteli. Ráno som sa zobudila no on už pri mne nebol. Po čase som zistila že som tehotná. Vyhľadala som ho a oznámila mu že s ním čakám dieťa. Povedal že on so mnou dieťa nechce, že mám ísť na potrat. " povzdychla si. Panebože, môj otec bol až taká sviňa?!

Pokračovala. "To som nedopustila. Milovala som tá, no moji rodičia neprijali to že v osemnástich som bola tehotná. Dieťa som musela dať na adopciu. Dala som ti meno Zoey Madison Moon. Tvoj otec nevedel že si práve s jeho priateľkou ktorá sa volala taktiež Jade. Adoptoval si tá pretože ona nemohla mat deti. Avšak, Jade ho omrzela a zavolal mi. Milovala som tvojho otca a tak som sa s ním dala dokopy.

Keď sme sa mi dve zoznámili, niekoho si mi pripomínala. Nevedela som si však spomenúť na koho. Keď mi tvoj otec povedal že sa voláš Zoey tak som si hneď spomenula na moju a jeho dcéru. Potom sa to však stalo. Tvoj otec a Jade zomreli. Bolo mi to vážne ľúto. Nenávidela som tá, pretože som nevedela že to ty si moja dcéra. Strašne si mi ju pripomínala. Upravovala som a našla som toto." dopovedala, utrela si slzy tak isto ako ja a podala mi nejaký papier. Na ňom bolo že som adoptovaná. Písalo tam že moja matka Jade Isabella Moonová sa má právoplatné vzdáva.

Je to pravda. Alicia alias Jade je moja matka. Moja práva matka. "Ty-ty si o tom vedela?!" opýtala som sa koktavo Rihanny.

"Áno Zoey. Taktiež som nevedela že moja sestra žije. Myslela som si že tá Jade ktorá umrela v aute bola moja sestra. No keď som ju uvidela v tých dverách, vedela som že je to ona. Moja sestra. Prepáč Zoey." dokončila svoj monológ. Jasne, všetkého boli na mňa priveľa.

"Konečne som si našla výbornú prácu ako právnička. Zarábam veľmi dobre, mám obrovský dom. Chcela by som aby si sa naspäť vrátila do Londýna. So mnou." tak toto je to asi najťažšie. Nemôžem iba tak odísť. Čo škola? Harry? Moji kamaráti? Rihanna?

"Ja neviem."

"Rozmysli si to do zajtra. Som ubytovaná v jednom hoteli a o dva dni odchádzam naspäť. Budem rada ak pôjdeš so mnou." na jednu stranu som bola nahnevaná. Všetci má klamali. No zas na druhu rada že mám aspoň matku.

•••

Harrymu som o tom nepovedala. Neviem predsa ako sa rozhodnem. S Harrym sme sa pred hodinou vrátili domov a akurát sa chystáme sa Louisovú párty. "Tak ideme?" opýtala som sa Harryho ktorý niečo ťukal do mobilu.

"Samozrejme." povedal a preplietol si so mnou prsty. Zobral kľúče od autá a nasadli sme doň. Naštartoval a vyrazili sme k Louimu.

"Zoey, vieš že tá milujem?" opýtal sa s ničoho nič. Bože, on je taký rozkošný.

Prikývla som. "Áno. A ty vieš že ja milujem teba?" opýtala som sa pre zmení teraz ja.

"Samozrejme, láska." bože tá prezývka. Láska. On je môj anjelik. Čo by som bez neho robila. No čo moje rozhodnutie?! Zlomí mu to srdce.

destroyed him//hs✔️Where stories live. Discover now