Sedemnásta Kapitola

238 17 2
                                    

A week later
Ubehol týždeň od toho všetkého. Teta sa prebrala a jej stav je dobrý, dokonca sa mi priznala že sa dala dokopy s Drakeom. No konečne si našla chlapa. S Harrym to ide super. Veľmi sa lubime a každý deň sa čoraz viac zbližujeme. Hoci sme sa občas pohádali no v ktorom vzťahu neexistujú hádky?

O další týždeň sú zas Vianoce. Darčeky mám kúpené, stromček je ozdobený už iba upiecť nejaké vianočné pečivo. To dúfam že budem piecť s tetou.

Zobudila som sa na príjemný pocit. Vedľa mna spokojne odfukoval Harry. Bol tak rozkosny ako maly chlapček. "Páči sa ti čo vidíš?" opýtal sa ešte zo zatvorenými očami.

"Ako vieš že sa na teba pozerám?!" opýtala som sa. On vidí aj keď má zatvorené oči?! Teraz sa vo mne prebudila tá šialenejšia časť.

"Cítim že mám na sebe pohľad. Inak dobre ráno, láska." povedal a pomaly otváral tie jeho zelené kukadla. Láska. To slovo z jeho úst je take rozkošné.

"Aj tebe dobre ráno. Anjelik." dala som mu jemný ale zato dlhší bozk a on sa okamžite prebral a pretočil má na chrbát. Zachichotala som sa. "Čo budeme dnes robiť?"

"Mám jeden nápad." povedal a začal má bozkávať. "Čo tak ostať cely deň v posteli?" opýtal sa. Sú vianočné prázdniny takze sa môžme kľudne vyvaľovať v posteli.

"Chcela by som ísť dnes k tete. Ideš so mnou?" navrhla som mu. Prikyvol. "Ale večer ideme k Louisovi na párty, súhlasíš?" dodal.

Prikývla som a postavila sa. "Kam ideš?!" opýtal sa sklamane. "Čo tak si dať spoločnú sprchu?" opýtala som sa. Hneď sa na jeho tvári objavil úškrn. Postavil sa a utekal so mnou do kúpeľne.

•••

Vlasy som si zopla do vysokého copu a obliekla si čierne legíny, biele tričko a modrú mikinu. "Môžme?" opýtal sa Harry.
Prikývla som. Akurát sa chystáme k Rihanne. Harry zobral kľúče a nasadli sme do jeho čierneho Range Rovera.

Po pätnásť minútovej ceste sme konečne prišli pred vilu v ktorej ešte stále bývam. Otvorili sme dvere a vošli dnu. "Riri?!" skrikla som.

"Zoe, som v kuchyni." odkricala a tak sme išli do kuchyne. Sedela za stolom a Drake jej robil raňajky. "Hm, vidím že si to tu užívate." podotkla som. Hneď sa teta postavila a objala má.

"Chýbala si mi."povedala.

"Ty mne tiež. Ahoj, Drake." pozdravila som sa mu a on mne tak isto ako Harrymu. "Nevedel som že prídete, urobil by som raňajky aj Vám." povedal a hodil na nás ospravedlnujuci pohľad.

"To je v poriadku. Raňajkovali sme." povedal Harry a spolu išli pozerať futbal. Typické.

"Tak čo ty a Harry?" opýtala sa po chvíľke ticha. Harry s Drakeom sedeli pred telkou a komentovali futbal. Musela som sa nad nimi zasmiať. Boli ako malé deti. "Lubime sa. Veľmi."

"To je zlate." zviskla a objala má. Musím sa priznať. Nemala som rada objatia ale za ten čas čo som tu som si ich nejako obľúbila. Milujem ich. "A čo ty a Drake?"

"Um, my-my budeme sa brať." oznámila mi. Bola som prekvapená. Konečne si našla chlapa. "To je skvele!" pre tentokrát som zajasala ja a pritiahla ju do objatia.

Prišli sme do obývačky kde sedel Harry s Drakeom. Sadli sme si vedľa nich. "Tak o čom ste sa rozprávali?" opýtal sa Drake.

"Všetijačiny." povedala Riri.

"Ohovárali ste nás?" opýtal sa Harry a nahodil roztomilý úškrn. "Jasne zlato." povedala som a pobozkala ho.

"Ste spolu zlatý." pochválil nás Drake.

"Tak isto ako ty a moja teta ktorá o chvíľu bude tvoja žena. "povedala som s miernym pobaveným.

"Môže mi to niekto vysvetlit?" opýtal sa nechápavo Harry. Ups, on to ešte nevie. "Tuto Rihanna sa bude vydávať sa tuto Drake-a."

"Gratulujem." zasmial sa Harry.

Všetci sme sa tam smiali a rozprávali o hocijakých veciach. "Čo keby niekto povedal vtip?" opýtala sa teta.

"Ja ho poviem." hneď sa prihlásil Harry. Oh nie. Tie jeho nevtipné vtipy.

"Viete prečo mame nohy?" opýtal sa. Tento vtip som poznala. "Aby si nemusel ťahať rozum po chodníku." povedala som.

"Nie, aby si nemusel ťahať rozum po chodn- hej!! Ty si to poznala." snažil sa znieť urazené ale nešlo mu to. Kútiky sa mu neustále zdvíhali do úsmevu.

"Tak ešte jeden. Viete aký je rozdiel medzi ženou a korytnačkou?"

Tento som nepoznala takze som mu to nemohla prekaziť. Som ja ale zlá. Pokrutila som hlavou tak isto ako ostatný.

"Žena nemá problém byt prevrátená na chrbte že Zoey?" cítila som ako sa mi do líc nahrnutej červeň. Zabijem ho!

"Môžem ešte jeden?" opytal sa. Prečo teta chcela vtipy!!

"Viete aký je rozdiel medzi nešťastím a nehodou?" opýtal sa. Poznala som ho ale nechcela som mu ho kaziť lebo bude chcieť hovoriť další a další.

"Nie." povedal Drake.

"Nehoda je, keď spadne politik do jazera a nešťastie, je keď ho vytiahnu." povedal a začal sa smiať. Smiala sa aj teta a Drake. To iba mne to nepripadá smiešne?! Možno, preto že som tie vtipy už počula.

Domom sa ozval zvonček. Moja jediná záchrana. "Idem otvoriť." povedala som hneď ako prvá. Rozbehla som sa k dverám.

Otvorila som ich a mne sa naskytol pohľad na osobu ktorú som tu v živote nečakala a nechcela ju vidieť.

"Alicia?!"

destroyed him//hs✔️Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz