Capitolul 57

292 19 2
                                    

Autors P.O.V: (hey)
       Vara a sosit. Toata lumea paraseste Hogwarts si pleaca acasa pentru niste zile linistite. Vieti linistite. Asa ar vrea toata lumea sa fie, dar cu familia Potter se pare ca Dumnezeu nu tine cu ei.
      Familia POTTER l-au dus pe Draco la un spital de vrăjitori.  Dar, niciunul din acei vrăjitori nu știau ce a patit. Au zis ca nu era nimic înneregula cu el. Și apoi, luminițele s-au aprins. Draco, nu fusese afectat fizic, nu a pățit nimic care sa îl ducă în aceasta stare. A fost afectat sufletesc,și nimeni nu putea sa vadă ce a patit.

Harry Potter P.O.V
      Draco a rămas la noi. Nu puteam face nimic, trebuia sa așteptăm noi sa ne zică răspunsul. Am încercat sa ii luam memoria, dar când ne apropiam de el, ne lua de mana și ne spunea:"Nu vrei sa știi ce sa întâmplat, crede-mă."
    Vocea lui de metal ma speria întotdeauna. Nu era zi în care sa nu îl aud cum plânge. Nu știam ce sa fac.

      Asta gândeam acum câteva zile, pana a venit aceasta zi.

   Pentru prima data, Draco m-a chemat în camera. Eram emoționat, dar aveam și multa frica pe lângă inima. M-a luat de mana, și mi-a zis:
-A omorât-o Harry. Mi-a luat-o din viata. I-a memoria, studiat-o.  O sa vezi prin ce tortura am trecut.
        Am luat bagheta și am luat șirul subțire de lumina din capul lui.l-am pus în cadran și m-am scufundat în amintire.
     Era întuneric, nu se vedea nimic. M-am uitat în jur, și l-am prins pe Draco prins de un scaun strâns.  Soția lui se afla lângă el, cu ochii albi și fata palida. Draco se uita din când în când la ea și începea sa strige. Se zbârnâie, pana când, în ușa  a apărut Bonson și Cap-de-Craniu.
-Crezi ca am terminat? Crucio!
      Soția lui Draco a început sa strige, pana la un moment dat a tăcut și și-a lăsat capul pe spate. M-am transportat înapoi, înfricoșat.  L-am privit pe Draco cum plangea lângă mine. Inca ii puteam auzi strigatul de durere, durere deplina. L-am îmbrățișat strâns, nimeni nu ar fi trebuit sa pățească asta. Nimeni nu merita asta.

Harry Si Ginny: O Iubire NedespartitaWhere stories live. Discover now