Capitolul 16

524 27 6
                                    

Ginny POV:
Era ziua plecarii. Cei de la Cercetasi au castigat cupa, dar in Marea Sala totul era negru. Inainte m-am mirat dar apoi mi-am adus aminte de Camera Secretelor si doamna McGonnagal. O lacrima mi-a iesit din ochii mei albastri. L-am vazut pe Harry care a intrat cu James in brate in Marea Sala. M-a vazut si mi-a pus o mana calda de a lui pe umar. M-am intors spre el si m-am uitat in ochii lui. Se citea tristetea. Ne-am apropiat si ne-am sarutat. James se uita cu scarba la noi. Am rupt sarutul si apoi ne-am imbratisat toti ca o familie adevarat. Apoi mi-am dat seama ca lipseste cineva, Albus. Am vorbit mult cu mama mea si imi spunea ca a inceput sa vorbeasca. Mi-a spus ca are ochii mei dar a spus si (cu parere de rau pentru ea) ca seamana cu Harry. Eu cu Harry ne-am asezat in locul profesilor langa Hermione si Ron.
-Buna dimineata copii. Astazi vroiam sa ne luam pentru ultima oara ramas-bun de la McGonnagal.
Toti copii au inceput sa se uite unul la altul. Unii plangeau, altii oftau si altii stateau cu capul in jos in semn de respect.
-Speram sa va vedem sanatosi data viitore. Va rog ducetiva dupa Hagrid ca sa va conduca la tren.
Hagrid s-a ridicat in picioare. Era imbracat cu o camasa neagra si parul lins. Mergea cu capul in jos ca sa nu i se vada ochii cu lacrimi. Ne-am asezat eu cu Harry pe o bancheta si Ron si Hermione pe cealalta.
-Un an cam trist, nu?intreaba Ron. Nu mai este de joaca acum. Cap-de-Craniu accelereaza.
-Si trebuie sa il oprim.a spus Hermione.
Dupa 3 ora am ajuns cu totii in gara King Cross. Doamna Weasley a venit cu Albus de mana. Am fugit spre el si l-am luat in brate si l-am pupat pe capul lui mic.
-Cine e el?a intrebat James, gelos ca nu era bagat in seama.
-James el este fratele tau Albus.
Albus a mers in fata si l-a luat prin suprindere in brate. James i-a raspuns la imbratisare.
-Va fii tare sa am un frate mai mic. Pot sa il invat ce vreau.
-Suntem cu ochii pe tine James.spune Harry.
Ne-am luat la revedere de la Ron, Hermione si doamna Weasley si am plecat acasa. L-am pus pe Albus in patul lui cand am ajuns si James s-a dus in camera lui. Eram eu cu Harry. Harry s-a apropiat mai mult. Fruntea mea era lipita de a lui. Am inchis ochii si m-am aplecat spre el. Buzele lui carnoase s-au unit cu ale mele. Am stat pana am ramas fara aer. Harry s-a dat mai in spate si mi-a pus mainile pe talie. S-a aplecat dinou spre mine si m-a sarutat.
-Aveam nevoie de asta.a soptit Harry.
-Totimpul ne avem si totimpul poti sa faci asta.i-am raspuns.

Harry Si Ginny: O Iubire NedespartitaDonde viven las historias. Descúbrelo ahora