Capitolul 36

315 15 7
                                    

Ginny P.O.V:
      Ma uit la anul cinci de la cercetasi cum se joaca pe marurile lor. Deodata, apare numai negru in fata ochilor mei. Inima incepe sa bata nebuneste in pieptul meu. Aud strigate de copii. Am incercat sa le spun sa fuga, dar nu a putut iesi niciun cuvant pe gura mea. Tot ce puteam face era sa gandesc si sa imi fie groaza. Dând nesigura cu mainile peste tot, mi-a venit o idee. Mi-am ridicat bagheta si m-am gandit la lumina si la vraja Lumos. Lumina a aparut,dar nu a luminat nimic. Eram doar eu, singura, intr-un gol negru. Cineva ma ia brutal de talie si ma ridica sus. Speriata, am inceput sa dau din picioare si sa strig "Ajutor!". Nimic. Zici ca eram sugrumata, nu puteam sa rostesc. Asa zisul meu "rapitor" ma leaga cu niste catuse de fier intr-o camera, desigur in besna.
-Aju...
     Am reusit sa rostesc! Cand am zis ultimul cuvant, o multime voce soptite spuneau:
-Ajutor...
-Salveaza-ma...
-Sunt nevinovata...
-Durerea...
-Frica...
-Te va...
-Lua...
     Am inceput sa respir din ce in ce mai greu. Am auzit niste pasi in departare. Era o doamna cu parul blond si ochii albastri. Avea o fata supla si palida.
-Come with me...
      Vocea ei imi aducea aminte de toate fricile mele mai ales cea mai mare:sa moara Harry. Imi era dor de el. Zambetul lui, buzele lui carnoase de care m-am indragostit, vocea blanda... totul ,pierdut. Acum, voi ramane singura, in aceasta camera, pentru totdeauna...
-You need to trust me. I can make you escape from this world. Trust me...
      Cuvintele erau sasaite si sugrumate. Nu stiu de ce, am dat aprobator din cap. Doamna a scos o cheie din buzunar si doar cu o miscare am cazut in genunchi pe jos. Inca tineam cu mana tremurand bagheta subtire. Am incercat sa o indrept spre ea si sa o amenint, dar ceva ma oprit. Nu stiu ce, dar...nu am reusit.
-Come, girl. Trust me.
      Nu puteam sa ma controlez. Stateam pe gresia alba si rece, cu  capul in jos, tremurand din cap pana in picioare. Dar am zis, ca sunt curajoasa, pot sa trec prin asta. M-am ridicat incet si am intrebat soptit:
-What is going on? Why i am here? What did i do?.....Who are you?
-I am your...grand grandmother. I am here to help you. You need to follow me. I wil save you!(cei care nu stiu engleza, este stra strabunica ei si vrea sa o ajute pe Ginny sa scape)
-Really?
-Yes, come...
      Am urmato pe stra strabunica mea dea lungul holului. Purta o rochie neagra. Nu intelegeam de ce are parul blond, stiind ca toata familia mea are parul roscat, dar nu am putut rezista tentantiei de a urmao. Am ajuns la o usa si a zis:
-Wait here...
      A mers pe varfuri spre usa. A facut o reverenta si a intrat in camera. Se auzeau tipate si plansete. Dupa cateva minute, stra strabunica mea a iesit in fuga speriata.
-Run! Go left, you will find a door who will get you out of this nightmare.
-But...
      Nu am putut sa termin ca s-a auzit o voce infricosatoare, si stra strabunica mea a fost atrasa in camera. Cu lacrimi in ochi ei albastri-albi a spus:
-I love you...Take care...
     Apoi am fugit, auzind tot felu de strigate si plansete in spatele meu.

Harry Si Ginny: O Iubire NedespartitaWhere stories live. Discover now