Capitolul 47

329 21 5
                                    

Harry P.O.V:
Zileleau trecut ca prin zbor. Casa era cea mai frumoasa care o stiam. Avea 5 bai(c-am mult nu?), 2 sufrageri ,o bucatarie mare si 4 camere. Da, iubim locul asta, dar din pacate zilele de vacanta au fugit, si trebuie sa ne intoarcem inapoi la Hogwarts. Ma intreb daca s-a intamplat ceva, daca Bonson a atacat. Nu sunt sigur ce intrebare este cea mai importanta.
-Haide dragule. Ajuta-ma cu bagajele.
Ne-am pus bagajele in masina si eram gata sa pornim, cand am vazut ceva pe cer. Era un sarpe care iesea din gura unui craniu. L-am mai vazut de multe ori, si era unul dintre lucrurile care nu mai vroiam sa le mai vad in viata mea. Semnul Mortii, pe care il folosea totimpul cand si-a terminat "treaba". Ginny se uita la semn, speriata.
-Cine a facut semnul?murmur eu.
-Oare Bonson?spune Ginny cascand ochii
-Bonson nu are bagheta. Doar daca...
-A posedat pe cineva.
-Hai sa mergem.inchei conversatia.
Ne-am urcat in masina si am plecat cat de repede am putut din acel loc. Singura mea frica este...sa nu o fi posedat pe sora lui.

A/N:
Yey,insfarsit am avut timp sa pun continoarea! Trebuie sa ma uit la episoadele mele precedente, ca sa vad cum o chema pe sora lui Bonson.😐 Da, am uitat un caracter din propia mea carte. Cum s-a intampla? Habar n-am.

Harry Si Ginny: O Iubire NedespartitaWhere stories live. Discover now