Capitolul 28

424 24 5
                                    

A/N: Hey people! Vroiam doar sa spun ca cineva a raspuns bine la intrebarea mea despre barbat! Nu o sa spun acum, va las singuri sa descoperiti😁. Enjoy!

Ginny P.O.V:
Ma indreptam spre terenul de vatjah. Era prima mea zi de invatat de anul aceste si nu stiam de ce. Se tineau preselectile. Dar doamna de ieri tot imi trecea prin minte. Era la spitalul de incuiati, si acum directoare la Hogwarts? Oare a inteles gresit? Dar mi s-a strecurat prin minte numele ei: Daniella Snape. Era ca o soapta. Am ajuns pe teren. Acolo, copii deja erau pregatiti. Printre elevi am vazuto si pe...Tori? M-am indreptat spre ea:
-Vrei sa mergi pe matura? Stii va fi destul de greu mai ales ca esti in anul 2.
-Ma voi descurca! Chiar vreau sa fac parte din echipa!
-Pai, bafta atunci. Dar tine minte, nu te iau doar ca imi esti draga, da?
-Bine!
M-am indepartat de ea si m-am pus in fata elevilor. Am suflat din fluier ca sa faca liniste:
-Buna...ziua!
-Buna...ziua!
-Luativa maturile! Veti face trei tururi de teren. Cand va spun 1, mergeti incet, la 2 mergeti putin mai tare si la 3 rapid. Ati inteles?
-Da doamna Potter!
Cand auzeam pe toata lumea spunand Ginny Potter sau doamna Potter pur si simplu imi venea zambetul pe fata. Copiii s-au inaltat:
-2!
Toti au accelerat, inafara de un baiata slabanog, care mai avea putin si cadea de pe matura. Tori mergea foarte bine, chiar avea sansa sa castige locul dar mai era o fata(cea care a ghicit intrebarea) cu parul negru ca carbunele si ochi azuri.
-3!
Tori s-a speriat putin dar apoi a accelerat si a mers in fata. Era pacat ca fata din fata ei, noua eleva, mergea incet si o impiedica pe Tori sa mearga rapid. Tori s-a uitat in fata. A "alergat" si a ajuns in fata tuturor si a continuat sa mearga rapid. Toti din spatele ei trebuiau sa tina pasul cu ea.
-Ok stop! Toata lumea jos!
Elevi au coborat incet lana au ajuns cu picioarele pe pamant.
-Bine, pana atunci tu, cea noua poti sa pleci si tu,arat spre baiat, mergi cu ea. Mult noroc data viitoare. Voi 5 va luati veste verde si voi 5 vesta rosie. Veti juca un meci. Succes!
Cand si-au pus vestele s-au pus inapoi pe maturi. S-au inaltat toti si au inceput sa se joace. Tori si fata buna jucau in aceeasi echipa. David, un baiat care s-a pus portar apara toate mingile aruncate de echipa adversa. Inaintasi erau buni inafatra de o fata care ii era frica sa nu fie atacata. La sfarsitul meciului, i-am chemat pe toti jos:
-Bine, deci, David este portar, Tori este cautator, voi doua...cum va cheama?
-Ela.
-Flora..
-Bine,voi doua sunteti inaintasi si tu, fata cu ochi azuri, cum te cheama?
-Maria.
-Bine, Maria si umm...Karla?
-Da.
-Ok,Maria si Karla sunt atacatori! De acord?
-Da!
-Bine, antrenamentul il aveti joi seara la 7, ok?
-Bine doamna Potter!
-La revedere si o zi buna!
-La revedere, doamna Potter.

Harry Si Ginny: O Iubire NedespartitaWhere stories live. Discover now