Capitolul 25

399 29 6
                                    

Autor P.O.V:
    Este 12 noaptea. Toata familia Potter se afla, poate, intr-un vis profund sau poate un cosmar sau pur si simplu dorm. In cazul lui Lily, nu e niciuna. Lily statea treaza, dar nu scotea nici un sunet si nu facea nici o miscare. Deodata se auzi un sunet. Cineva a intrat pe geam in camera lui Lily. Lily, crezand ca este  un membru din familia ei, a ramas linistita. Domnul se apropia mai mult de ea. Pas, pas,pas. A ajuns langa patul ei. Si-a scos un băt si a indreptato spre pieptul ei:
-Nu am de gand sa te omor Lily. Dar tot o sa-ti fac viata complicata cu asta. Mie mi-a facuto, tu esti aleasa sa continui aceasta...putere. Poate sa iti fie de folos sau te va omorî. Ghetatos eterno!
      Un jet de lumina sclipitoare a iesit din pieptul barbatului si s-a raspandit in corpul micut a lui Lily. Barbatul a sarit pe fereastra. Lily, a inceput sa simta ceva in ea. I se facea frig. Simtea o putere in inima ei, care era inconjurata cu...gheata. A inceput sa planga. Cei doi soti au intrat in camera ei. Au deschis lumina so au alergat spre Lily. Ginny a luat-o in brate si a leganato. Desigur, ca intodeauna, Lily a adormit bustean.
-Oare ce a facuto sa planga?intreaba Ginny.
-Nu stiu.ofteaza Harry. Offf...nu stiu.

A/N:
  Da stiu, un capitol mai scurt. Dar s-au intamplat multe. M-am uitat astazi la filmul Razboinicul Vanator si Craiasa Zapezii si pur si simplu, inima m-a obligat sa fac acest capitol. Ma rog, ghiciți cine este barbatul😉. Cine da un raspunsul corect, sa imi dea o caracterizare de a lui/ei si va aparea in carte.

Harry Si Ginny: O Iubire NedespartitaWhere stories live. Discover now