Capitolul 56

312 19 4
                                    

Autor P.O.V:
        Doua zile au trecut. Familia Potter au avut doua zile linistite, fara nici-o întâmplare. Harry a încercat sa afle ce s-a întâmplat cu Draco, dar nu a găsit nimic. Acuma, Draco dormea în camera oaspeților, cu fata ațintiți spre tavan, fara sa spuna niciun cuvânt.  Era asa de concentrat, de parca rezolva o ecuație sau o problema pe tavan. Uneori, în noaptea târzie, murmura câteva cuvinte: "Vin, nu se opresc.  Grija, familie. No turning back."
    Uneori, Harry sau Ginny l-ar vizita, și l-ar pune la interogatoriu ca sa afle ce s-a întâmplat cu adevărat. Dar, Draco doar acele cuvinte le spune. Nimic altceva.
Harry P.O.V:
      MI-AM dat seama ca Draco nu a fost "omorat" de un dementor. Sigur Cap-de-Craniu are ceva de face cu asta. Nici o pauza nu putem avea. Ginny ma vede cum ma uit spre usa a camerei oaspeților.  Se apropie și îmi pune o mana pe umăr.
-Va fi bine.imi șoptește în ureche
-Ginny, acum chiar nu știu ce sa cred.
-Va trebui sa punem capăt lui Cap-de-Craniu.
-Si vom pune, sa fie sigur!
          Am sunat mai încrezător decât eram. Nu știam cum aveam de gând sa ii punem capăt lui Cap-de-Craniu. James se apropie de noi somnoros.
-Ce faceți aici? Este ora 12 noaptea.
-James, atunci de ce nu ești în pat.
-Draco a mormăit dinou. Nu pot sa dom. Ma înfioară.
-Hai vino cu mine.spune Ginny. Hai la culcare.
         AM RĂMAS singur , holbanduma la usa. Draco era unul care a fost deja luat de Cap-de-Craniu. Cum spune Draco:"No turning back."

Harry Si Ginny: O Iubire NedespartitaWhere stories live. Discover now