Hastaneden Dönüş

32 1 0
                                    


Not: Biliyorum fazla geciktim ama 16 dersim var. Bunların ödevleri sınavları derken hangi birine yetişeceğimi şaşırdım. Okuyor muyum sürünüyor muyum belli değil. Neyse umarım beğenirsiniz size iyi okumalar :) :) 

-DERİN-

Duru'yu o çocukla öyle samimi görmeye dayanamıyorum. Nedenini bilmiyorum, yalnızca çocuğu hiç sevmedim. O ne sarılmak lan öyle? Anladık seviyorsunuz birbirinizi ne gerek var öyle göze sokmaya? Sana ne oğlum sanki kız senin bir şeyin. Doğru söylüyorsun iç ses. İlk defa bana hak verdiğini görüyorum Derincim. Bu günü tarihe altın harflerle yazmalıyız. Kes sesini tamam uzatma. Of tamam be sana da bir şey demeye gelmiyor. Yürü git işine.

Doruk:" Hadi oğlum ya bu ne hazırlık böyle? Alt tarafı sahile gideceğiz."

Utku:" Birileri yeni kıza mı süsleniyor yoksa??"

Çağrı:" Ooo yeni bir aşk mı doğuyor?"

Derin:" Saçmalamayın lan geldik işte." diyerek kapıya doğru yönelmeye başladım. Hep birlikte aşağı iniyorduk. Kapıyı kapatırken odamın haline baktım. Adamlar resmen odamda 3. Dünya savaşını başlatmışlar gibi dağınık. "Ne yaptınız lan bu odaya?" diye bağırdım arkalarından.

Doruk:" Hep Utku ve Çağrı."

Utku:" Ayıp oluyor kardeşim."

Çağrı:" Doğru söylüyor."

Doruk:" Bir dakika kardeşim bir şey söyleyebilir miyim? Bakayım parfüm de sıkmışız. Valla kardeşim ben onu bunu anlamam ama sen baya baya süsleniyorsun."

Derin:" Siz ne sıktınız kardeşim kezzap mı? Geldiğinizden beri evde oksijenden başka her şeyi soludum içime."

Utku:" Derin kardeşim ne bu asabiyet?"

Derin:" Hadi hadi çok konuşmayın da çıkalım."

Hep birlikte bizim evden çıkıp sahile doğru gitmek için arabama bindik. . Bütün yol boyunca o çocukla Duru vardı aklımda. Ben ömrüm boyunca öyle sarılan başka bir çift daha görmedim. Tüküreyim ben onların çift oluşuna. İnsan biraz çekinir lan. Nasıl sarıldı kıza öyle.

Utku:" Derin hayırdır daldın gittin."

Derin:" He ne? Yok bir şey ya."

Doruk:" Birileri birilerini düşünüyor galiba. Doğa söyledi Duru da kızlarlaymış merak etme kardeşim birazdan Durucuğunun yanındayız."

Derin:" Oğlum ne saçmalıyorsunuz siz ya?"

Çağrı:" Kardeşim niye öyle diyorsun güzel kız, güzel olursunuz bence."

Derin:" Kızın sevgilisi var lan."

Utku:" Ne!?"

Çağrı:"Nasıl lan??"

Doruk:"Ne ara oğlum bu kız yeni gelmedi mi buraya?"

Derin:" Ne bileyim lan var işte."

Doruk:" He yani sevgilisi olmasa sevgili olurdunuz."

Derin:" Ben öyle mi dedim şimdi."

Bu çocuklar beni iyice deli etmeye başladı. Zaten o çocuğa gıcığım. Neymiş güzel olurmuşuz. Size mi soracağız nasıl oluruz diye. Ne diyorsun Derincim? Sen şimdi hoşlanıyor musun yoksa o kızdan cidden. Sende mi iç ses? Ne bende mi? Valla tüm sinyaller o yola çıkıyor. Kes iç ses, tamam sus.

HAYATIMIN SÜRPRİZİWhere stories live. Discover now