22.

56 6 2
                                    

  Po dlouhých třech dnech chůze byli vlastně konečně na místě. Karen nedokázala popsat své pocity, které se jí mýchaly uvnitř těla. S malou dívkou čekala ukrytá za popelnicemi a vytrvávávala až se její přítel vrátí.

  Karen ho poslala dovnitř, aby všude vyvěsil mikro bomby. Až bude po všem vyhodí ambasádu lovců do vzduchu. Aiden přiběhl celý udýchaný ven a držel se za srdce. ,,Je to všude, pár jsem zabil, můžeš jít dovnitř Johsen je ve své kanceláři." Mluvil rychle a zběsile vydechoval. Padl k zemi a převalil se na záda. Johsen Armstrong byl otec Wyatta Armstronga - přesně tenhle kluk - Wyatt - střelil Karen do srdce, potom co vyzabíjela jeden z mnoha gangů, které chtěli připravit Dereka o život. Poté, co to udělal zajmul všechny vlkodlaky z Derekovi Jižní smečky a Issaccovi Severní smečky - včetně jich dvou. ,,A Wyatt?" Zeptala se Karen.
,,Mrtvej!" Zavolal a vzal si k sobě drobnou japonskou dívku. ,,Je to teď na tobě princezno, běž to vyřídit." Karen utíkala k hlavním dveřím a otevřela je. Svou zbraň nabila a opatrně šla. Čekala až jí dá Aiden signál do sluchátka které měla v levém uchu. ,,Běž do pátého patra první dveře na pravo. Až tam budeš zakašlej a já ty idioty pustím ven." Karen v sobě zadržovala smích, ale bohužel se musela uklidnit a vydat se na cestu po dlouhém schodišti.

  ,,Sakra, sakra, sakra... začnu cvičit cardio a přestanu kouřit. Tohle vážně nedávám." Supěla rozzuřeně dívka, která lapala po dechu. Jakmile položila své chodidla na tmavé podlahy pátého patra opřela se zábradlí a těžce dýchala. ,,A taky nebudu tolik líná!" Párkát se ještě z hluboka nadechla a narovnala se. Otevřela dveře, kde měl údajně sídlit Johnson Armstrong a k jejímu údivu, to byl opravdu on. Dveře za ní se náhle zamkli a Karen pociťoval úzkost. ,,Zdravím tě mé dítě!" Zvedl se ze židle holohlavý muž a roztáhl své mohutné paže. ,,Jsem rád, že tu opět jsi má drahá." Smál se. ,,Tak to rovnou zase ukončíme," oplatila mu okamžitě dívka s rudými vlasy

DNAWhere stories live. Discover now