La multi ani!

515 28 7
                                    

M-am indreptat cu pasi repezi spre masina baietilor iar fetele incercau sa tina pasul cu mine.

- Mai incet, imi spun ele impleticindu-se.

Cand in sfarsit am ajuns, evident, nu puteam sa le cer autograf pentru ca era plin de fete innebunite care incercuiau masina.

- Faceti loc, tip facandu-mi drum printre ele. Zici ca sunteti o turma de animale scapate de la circ.

Leo's POV:

- Se descurca.

- Da, face ce stie ea mai bine... sa tipe, spun catre tata razand si uitandu-ma dupa Selena care tipa catre acele fane si cu greu avansa, dar avansa, asta e important. La un moment dat le-am vazut pe toate fetele acelea cum o alergau peste tot. Cred ca le-a provocat si chiar nu vreau sa stiu ce le-a spus de le-a facut sa prinda o asemenea viteza. Oare mai sta mult acolo?

- Stai linistit, oricum nu vom putea pleca de aici pana cand nu se feresc starurile astea din drum. Blocheaza circulatia, cu tot cu fanii lor.

- Ce se intampla acolo? De ce s-au oprit?

****

- Opriti-va! am spus respirand greu si intorcandu-ma cu fata catre fanele innebunite ce voiau sa-mi rupa toate hainele de pe mine, nu altceva.

- Selena, esti bine? le aud pe fete ce acum venisera langa mine, obosite. Evident ca in tot acest timp ele au stat si m-au privit pe mine cum fug speriata de fanele astea nebune iar acum sunt obosite... ce sa zic.

- Stai, tu esti Selena Lewis? vine o fata catre mine aratand cu degetul in directia mea. Am o presimtire rea si cred ca o voi lua la fuga.

- Da, raspund sec.

- Ea e pitipoanca ce sta impreuna cu Leo, prindeti-o! tipa ea ordonandu-le cerlorlalte care deja au si inceput.

- Sunteti nebune! spun fugind.

L-am vazut pe Leo ca iese din masina si cred ca stiu de ce. A venit catre mine facandu-le semn fetelor sa inceteze. Dupa vreo zece minute in care Leo le-a convins ca nu sunt o pitipoanca si ca ne iubim si a mai inceput si sa-mi insire calitatile, atunci fetele si-au dat seama ca trebuie sa ma lase in pace.

- In sfarsit, am rasuflat usurata, sprijinindu-mi mainile de genunchi, epuizata.

- Haide, sa plecam.

- Imediat, mai am ceva de facut. Am plecat cu pasi repezi spre masina baietilor care din fericire era inca acolo. Am batut in geam si in secunda urmatoare cu totii au iesit afara. AAAAA, One Direction! am exclamat sarind in sus. Cel putin eu nu sunt la fel de nebuna ca fetele acelea.

- Da, in persoana, raspunde Zayn.

- Imi dati un autograf, fiecare?

- Si noua, au spus fetele ajungand in sfarsit.

- Desigur, dar inainte vrem sa iti multumim pentru ca ne-ai scapat de fanele acelea nebune, spune carliontatul. Am ras.

- Da, nu stiu ce le-ai zis, dar le-ai infuriat rau, spune Niall.

- Nu mare lucru, am spus razand in timp ce ceilalti imi dadeau autografele. Multumesc, baieti. Mi-a parut bine sa va cunosc, am spus facandu-le cu mana, indreptandu-ma spre masina.

- Ce a durat atat? spune Leo exasperat.

- Stiu eu de ce ai fata asta... esti gelos, am spus tachinandu-l. Ma bucur oricum ca de data aceasta ai reusit sa te abtii cat de cat. Te iubesc. L-am sarutat sub privirile celorlalti. Ooops, am spus amintindu-mi ca este si Todd in masina.

Leo Howard - un nou coleg în clasa mea (Vol. 1)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora