Glumesti, nu?

556 34 5
                                    

- AAAAAAAAA! am tipat cazand din pat. Ce te-a apucat?! am intrebat enervata.

- Ascult muzica. Care e problema? ranjeste el catre mine, stand in picioare langa boxe.

- Ai facut-o intentionat! am spus nervoasa, ridicandu-ma de jos.

- Pai daca nu te-ai trezit cand te-am strigat...si nici cand te-am scuturat.

Am marait nervoasa, ignorandu-l, indreptandu-ma catre dulap pentru a-mi lua niste haine. M-am lasat in jos ghemuindu-ma si am inceput sa cotrobai prin dulap. Mi-am luat o pereche de blugi albi, un tricou portocaliu pastel cu dungi albe, niste balerini portocalii, bratari si o pereche de ochelari de soare. Daca are chef de glume si este pus pe sotii o sa vada el glume si farse din partea mea!

- Iesi! am spus serioasa aratand cu degetul spre usa.

- Glumesti, nu? ma intreaba razand.

- Am eu fata de glumeata? am spus la fel de serioasa, ridicandu-mi o spranceana. Iesi, am spus pentru a doua oara si l-am impins de la spate pana afara din camera dupa care i-am inchis usa direct in nas asa cum o merita. Ah, Leo, Leo, ziua de-abia incepe. Nici nu stii ce te asteapta.

...Pff, ce-i drept, nici eu nu stiu ce il asteapta. Am sa vad eu pe parcurs ce-am sa-i fac si vreau sa-l enervez la culme. Chiar merita dupa ce mi-a facut acum cateva minute.

M-am imbracat repede dupa care am iesit din camera si am dat o fuga pana la baie pentru a-mi face rutina zilnica. Mi-am lasat parul lung, liber, sa-mi curga pe umeri.

- Pofta buna! am spus coborand scarile, asezandu-ma la masa in sufragerie alaturi de ceilalti.

- Multumim!

- Leo...unde e? am spus, chicotind in sinea mea.

- Probabil e in camera lui, desi de obicei nu-i sta in fire sa intarzie, ma anunta Randye.

- Pofta buna! am auzit vocea baiatului ce ma trezise dramatic azi dimineata.

- Multumim! am spus cu totii.

Leo se aseza langa mine si incepu sa manance. Eu chiar nu am pofta de nimic. Ma simt ciudat.

- Haide, mananca. Azi va fi o zi incarcata, spune Randye.

- Bine, am spus silita, fortandu-ma sa mananc macar putin.

Dupa ce am terminat am mers sa ma spal pe dinti si sa ma aranjez la par dupa care am coborat jos sa vad ce vom face azi. M-am asezat pe coltar meditand.

Chiar nu vreau sa ma intorc acasa. Stiu ca abia am ajuns aici, dar tot la asta ma gandesc... probabil de aceea nu am avut pofta de mancare. Nici nu ar trebui sa ma mire. Sunt nervoasa, nervoasa pentru ca, dupa ce vacanta se va incheia va trebui sa ma intorc acasa si mai sunt nervoasa si pe Leo, bine, asta e joaca de copii, cum facem noi dar.... revenind la subiect... nu vreau sa ma intorc acasa. Tot mi-am zis si inainte de a veni aici, mi-am zis ca voi face un plan si voi ramane aici, evident, fara voia parintilor, ei nici n-or sa stie si asta e problema... nu stiu cum sa fac, cum sa procedez. Evident ca la urma voi fi pedepsita, dar mai conteaza? Am sa tot o aman pana cand voi vedea ca va veni ziua aceea  si nu voi sti ce sa fac.

- Ce s-a intamplat? Ce e cu tine? spune Leo ingrijorat, asezandu-se langa mine.

- Nu cred ca mai e nevoie sa-ti dau detalii pentru ca sa-ti dai seama ce ma face sa ma simt asa.

- Aa, stiu, inteleg. Chiar vrei sa ramai aici?

- Ce intrebare mai e si asta?! Normal ca vreau sa raman aici, cu tine. Nu vreau sa ma mai intorc acasa... oh, Amber... Sarah, am uitat, am spus plecand capul in jos.

Leo Howard - un nou coleg în clasa mea (Vol. 1)Where stories live. Discover now