Nu se poate!

540 31 7
                                    

M-am schimbat repede intr-o pereche de pantaloni scurti de blugi, mi-am luat doar piesa de sus a costumului de baie plus un maiou alb iar in picioare niste sandale. Mi-am prins cateva suvite din fata in spate cu niste fluturasi argintii, iar restul parului l-am lasat sa-mi curga pe umeri. In tot acest timp, Leo a pregatit niste gustari pentru toti.

- Gata? l-am intrebat coborand scarile, iar el venea din bucatarie cu o tava plina cu bunatati.

- Da, haide, a spus iar eu i-am deschis usa pentru a evita orice incident.

Fetele erau deja in piscina si se stropeau cu apa.

- Hei! Nu pe mancare, nu pe mancare, am spus serioasa, cautand sa-l protejez pe Leo si bunatatile din bratele lui inainte ca fetele sa il faca leoarca.

- Ce avem aici..., a spus Sarah incepand sa se holbeze la mancarea pe care Leo o puse jos, langa piscina.

- Sarah, incearca sa nu le mananci pe toate, am spus chicotind.

- Aaa! am tipat scuturand din maini inainte de a face contactul cu apa. Leo, esti un mare nesimtit! am spus enervata, iesind la suprafata. M-am indreptat spre marginea piscinei, am iesit si am inceput sa-l alerg prin curte iar fetele aplaudau si bateau din palme strigand fiecare numele celui cu care tine.

Am avut noroc si l-am incoltit chiar la marginea piscinei. Daca mai facea un pas cadea in apa. Muahahahah! In sfarsit este timpul pentru razbunare.

- Sa nu faci asta, a spus el aparandu-se cu mainile ca si cum l-ar ajuta cu ceva.

- De ce nu? Stii, trebuia sa te gandesti ca ar trebui sa te schimbi... dar acum n-am ce-ti face, am spus cu o fata malefica, chicotind. L-am impins iar el a cazut in apa udandu-si toate hainele. Spre deosebire de mine, el nu s-a suparat deloc. Ciudaaat. Sau daca...

- Aaaaa! Acum chiar ca ai sa ti-o platesti! am exclamat dupa ce Leo incepu sa ma stropeasca cu pistolul cu apa. Am alergat prin curte pana cand l-am gasit pe celalalt si am inceput sa ne udam unul pe celalalt stand fata in fata la doar cativa metri distanta. Nu mai merge, am spus. Nu e amuzant deloc.

- Vrei sa fie? ma intreaba el ranjind si lasand pistolul sa cada pe jos.

- Nuu, am spus incepand sa alerg pentru ca stiu ca, acum vrea sa ma prinda, dar nu o sa poata.

- Ne bagam si noi! au tipat fetele iesind din piscina si incepand sa-l alerge pe Leo.

Deci, era asa: eu fugeam de Leo, Leo fugea dupa mine iar fetele fugeau dupa el. La un moment dat l-au prins sarindu-i in spate iar eu am avut timp sa inconjor casa si m-am ascuns dupa ea. Am auzit niste pasi, m-am lipit de perete ca si cum as fi un cameleon, sperand ca nu ma va vedea. A trecut pe langa mine si cand credeam ca am scapat s-a intors inapoi dandu-si seama ca a trecut pe langa mine.

- Blestemat sa fii costum de baie roz! am tipat aruncandu-mi sandalele din picioare pe jos si incepand sa fug. Nu ma prinzi, nu ma prinzi! l-am provocat iar in secunda urmatoare se arunca pe mine si am cazut amandoi jos.

- Ce ai zis? spune el, provocandu-ma.

- Esti greu, da-te jos! am tipat. Stii ca cine o sa ne vada o sa creada ca suntem retardati, nu? am spus serioasa.

- De ce? intreaba el. Acum am impresia ca nu se preface. Chiar trebuie sa-i explic eu totul?

- Esti calare pe mine! am tipat.

Fetele radeau de noi de mai ca crapau. Au inceput inca sa se tavaleasca pe jos prin iarba de la atata ras, tinandu-se de burta.

- Nebune ca astea nu am mai vazut, am spus scuturand din cap, iar Leo incepu sa rada.

Leo Howard - un nou coleg în clasa mea (Vol. 1)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum