ANUNT SUPER-DUPER IMPORTANT

379 23 4
                                    

9 iulie

Hello, dragelor! Dupa atata timp m-am gandit si eu la ceva...ceva ce...lasati-o balta. Vreau sa zic ca nu credeam ca o sa ajung sa fac asta.
Sa incep cu inceputul! De ceva timp m-am apucat iar de wattpad, dupa ce am facut o pauza lunga si nu mai postasem de anul trecut, respectiv din 2014. Am inceput sa recitesc vechile povesti scrise de mine aici si am mai corectat niste greseli gramaticale, am facut si niste ajustari etc. Citind din nou povestea "Leo Howard - un nou coleg in clasa mea" mi-am facut alte idei despre ea si oarecum mi se pare mai buna decat pana acum, nu stiu de ce. Oricum. Tot citind si corectand pe capitole mi-a venit ideea sa fac o a doua carte. Stiu ca inainte nu am vrut, dar acum vreau si banuiesc ca nu ar deranja pe nimeni. M-am gandit sa va anunt aici pentru ca si asa orice scriu, postez pe profilul meu nu vede nimeni...sau pur si simplu ignora...nu stiu.
Am sa va tin la curent! Momentan inca corectez pe capitole. Am ajuns la capitolul 24 mi se pare. Voi mai scrie tot aici, tot in acest "capitol" evolutiile mele si detalii despre a doua carte. Stay tuned! xD

10 iulie

Hello, guys! Am vesti noi si proaspete! Bun, deci chiar acum(19:37) am terminat de citit si corectat toate capitolele ceea ce inseamna ca ma voi apuca de volumul 2! Dar am niste probleme...
Problema 1. Pc-ul e virusat de o gramada de vreme, deci, in consecinta, scriu si fac totul de pe telefon ceea ce nu e tocmai usor pentru ca aplicatia merge greu si am observat ca atunci cand editez capitole si le salvez, atunci cand vreau sa citesc asa cum faceti voi observ ca schimbarile nu s-au facut chiar daca eu am salvat. E cam ciudat. De aceea vreau sa va intreb pe voi cum va merge aplicatia si daca va face probleme. La mine se blocheaza de multe ori. Numai nervi imi fac cu ea.
Problema 2. Nu e cine stie ce, dar na. Faza e ca mai am nevoie de putin timp sa ma gandesc cum va fi a doua carte, sa imi fac niste idei in capul meu.
Problema 3. Am nevoie de o coperta si de un titlu pentru carte. M-am gandit sa fie tot acelasi doar ca evident ca mai trebuie adaugat si "volumul 2" sa se stie. E bine asa? Cine stie sa faca coperti? Heeelp!

14 iulie

Heyy! Am revenit! Deci, am inceput sa lucrez la a doua carte. O puteti vedea la mine la profil, dar ATENTIE, nu este gata INCA. Am facut o coperta cu ajutorul bunului Dumnezeu si chiar acum o sa ma apuc de primul capitol. Inca nu stiu sigur cand il voi posta.

18 iulie

Bai, fratilor, am postat, nu ati vazut? Am postat de mult. Acuma vad pe cine intereseaza si pe cine nu...

Leo Howard - un nou coleg în clasa mea (Vol. 1)Where stories live. Discover now