Hoofdstuk 46

2.7K 197 21
                                    

POV Zayn

Ik negeer ze. Ik duw mijn mobiel in zijn handen en loop naar boven zonder iets te zeggen. Mijn deur op slot. Gewoon in mijn bed blijven liggen totdat ik dood ga. Ik houd zielsveel van Denise. Maar zij niet van mij.

-----

- next day -

POV Denise

Op weg naar mijn huis samen met Justin. Melanie en Paula hebben me goed getroost. Maar als ik nu er aan denk dat ik over 5 minuten weer thuis ben en waarschijnlijk Zayn moet aankijken doet me niet goed. Sterker nog, ik wil me omdraaien, wegrennen en nooit meer terug komen. Maar waarom loop ik naar huis met Justin? Justin bood aan om mee te lopen. 'Denise, ik denk dat ik me omkeer en terug loop. Dit is de laatste straat en ik denk dat de jongens inclusief Zayn het niet leuk zou vinden dat ik je heb 'getroost'.' Ik kijk hem aan en knik. Hij draait zich om en wilt weglopen. Voordat ik me bedenk roep ik zijn naam. Hij kijkt om. 'Bedankt.' glimlach ik. Hij loopt naar me toe en komt wel gevaarlijk dichtbij. 'I love you.' Fluisterd hij in mijn oor. 

Wacht wat?

Voor ik het weet voel ik zijn lippen op die van mij. Ik schrik. Snel duw ik hem weg. 'DUDE, doe normaal?' Gil ik. Hij grinnikt. 'You like it, you like me.' Hij komt weer dichterbij. 'No, i don't. I don't like you're kisses and i don't like you. I love Zayn, no matter what.' Voor ik het weet is het eruit. 'Waarom heb je hem dan afgewezen?' Hij grijnst. Shit. 'Omdat door jou ik bang ben om verliefd te worden, om met iemand te nemen.' Sis ik boos. 'En omdat je nog gevoelens voor me hebt.' Zegt hij met een grijns en draait zich om. 'I NEVER LIKED YOU ANYWAY.' Gil ik hem nog achterna. Nu wil ik al helemaal niet naar huis. Het zou me eigenlijk niet verbazen als hij mijn gegil heeft gehoord. Ik loop langzaam naar huis.

Ik druk op de bel als ik besef dat mijn eigen huissleutels in Zayn's auto liggen. Niall trekt de deur open, halfkauwend met een zak chips in zijn hand. Jup. Dat is Niall. 'Waar kom jij vandaan?' Vraagt hij verbaasd. Ik loop naar binnen en trek mijn schoenen uit. 'Melanie en Paula.' Mompel ik. Ik heb niet bepaald zin in een gesprek. 'Ik eh.. heb gehoord dat Zayn je hebt gevraagd?' Hoor ik Niall zachtjes zeggen. 'Ja Niall, dat heeft hij. Ben je nu blij dat ik antwoord geef? Je weet het al, waarom vraag je het dan aan mij? Wat wil je hier in godsnaams mee bereiken?' Gil ik. Ik loop de woonkamer in. 6 ogen staan mij aan. Liam, Harry en Louis. Ze hebben natuurlijk mijn gegil gehoord tegen Niall. Oeps. 'Wat?' Snauw ik naar ze. Ze kijken me nogsteeds aan. Zonder te bewegen. Alsof ze standbeelden zijn. 'Dan niet.' Ik rol met mijn ogen en plof op de bank. Ik pak mijn mobiel en lees al mijn WhatsApp berichtjes door als ineens mijn mobiel uit mijn handen word gerukt. 'Doe even normaal, geef mijn mobiel terug.' Zeg ik nors. Ja, ik ben in een gemene bui. Ik weet het. Maar snap dan dat ik kapot chaggereinig ben. 'Geef je in godsnaams wel om Zayn?' Ik kijk naar de blauwe kijkers van Niall. 'Nee daarom vind ik hem leuk, omdat hij speelgoed is, nu goed?' Zeg ik met een sarcastische toon. 'Denise, nu is het genoeg. Ik weet dat je het moeilijk hebt maar ga het niet om mij of de andere africhten en al helemaal niet op je broer. Hij wilt er voor je zijn. We zijn er altijd voor je. Zo te zien geef je eigenlijk ook niks om Zayn. Hij kwam gister depressief thuis en is vanaf dat moment zijn kamer nog niet eens uit. Hij heeft niet gegeten of met een van ons gepraat. Hij heeft zijn mobiel uit. Het is onze beste vriend en dan kom jij thuis en richt je het ook eens op ons af. Wij willen niet tussen jullie instaan. Maar als jij het even moeilijk hebt hoef je het niet meteen op ons af te richten. We zijn nog maar 1 week hier. We moeten de tijd van ons leven hebben. Maar dat gaat niet als jij er een heel probleem van maakt!' Hoor ik nu Louis woedend zeggen. Wow. Nog nooit heb ik hem zo boos gezien.

-----------

JUSTIN IS EEN EIKEL, BEETJE LOPEN STOKEN HE. Als Justin echt bestond zou ik hem echt gaan slaan, grr. 

Oke, oeps. Ik zit gewoon heel erg in mijn eigen verhaal.. 

Heeft Louis gelijk? 

WOW ZE ZIJN ER NOG MAAR 1 WEEK ZIJN ZE GONEEE. 

Wat gaat er dan gebeuren tussen Dayn? 

Dayn is echt een coole naam weetje. ;p.

Of Zenise, weet jij misschien een goeie naam :$$$ ?

65 votes en 9 comments? xx

NA DIT HOOFDSTUK KOMEN ER NOG MAAR 4 HOOFDSTUKKEN, & DAT IS HET EINDE VAN YAHM ;ooo.

You've always hated meWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu