Hoofdstuk 37

3.2K 201 21
                                    

POV Melanie

'Zayn, ik snap je woede. Jij wilt alleen het beste voor je vriendin, ik gun jullie de liefde. Want ik.. Ik was diegene die de smsjes stuurde. Ik wou dat jullie samen waren. Maar opeens kregen jullie geen smsjes meer. Perrie zou ze kunnen lezen en me vermoorden. Ik wil dat jullie bij elkaar blijven. Ik vergeef je ook echt. Ondanks je kwetsende dingen hebt gezegd. Omdat ik weet dat je het alleen maar zei om Denise te steunen.' Buitenadem eindig ik. Dat was even een lange tekst. Maar woord voor woord, zin voor zin meende ik alles wat ik zei. 'Sorry Melanie.' Hoor ik Niall zacht mompelen. Ik knik dat het al goed is. 'Sorry Zayn, ik meende het niet..' Hoor ik ook Niall stamelen. 

POV Zayn

Ik keek Melanie in haar ogen aan. Ik zag dat ze het echt merkte. Ik weet dat ik heel fel kan zijn en ik makkelijk ruzie's kan krijgen met andere. Maar ik wou dit echt niet met de broer van mijn crush. Nogsteeds niet mijn vriendin. Ik ben bang dat als ik me aan haar bindt ik haar pijn doe. Want ja.. Ik ben een harteloze egoïst zoals jullie net al hebben gemerkt. Maar ik houd echt van Denise, met heel mijn hart! 'Het spijt mij ook Niall, ik ben soms iets te fel.. En dankje Melanie.. Ik wist zelf nog geen eens dat ik op Denise was toen jij het al in de gaten had. Door jou is mijn ruzie met Denise erbij neergelegt. Ik mag niet boos op je zijn.. Door jou heb ik eigenlijk een super lief persoon leren kennen. Zonder jou had ik nu nogsteeds ruzie met hem. Ik heb het recht niet om boos op je te zijn.' Zeg ik met een klein glimlach en krab even aan mijn achterhoofd. Ik voel dat Denise haar armen om me heen sla. 'Mel, ik ben hartstikke blij dat je die smsjes hebt gestuurd.. Ik vond het eerst natuurlijk heel eng. Maar achteraf heb ik gewoon de wereld leren kennen. Hoe mooi het is. Dat na de dood van Megan ook gewoon iets leuks kan gebeuren..' Ze loopt naar Melanie toe en geeft haar ook een knuffel. Achteraf ben ik opgelucht dat dit allemaal achter de rug is.. 

POV Denise

Samen met Melanie loop ik de brandy melville in. Ik en Melanie hebben besloten vandaag samen te gaan winkelen. Lachend komen we binnen maar de lach van Melanie verdwijnt snel in een geschrokken blik. Ik kijk Melanie met een opgetrokken wenkrauw aan. Ik kijk naar de richting waar Melanie naar staart. Dan valt ook mijn mond open. Perrie. Perrie heeft ons ook in de gaten gekregen en loopt naar ons toe met een grote fake lach. Ik en Melanie draaien ons allebei om om weer naar buiten te lopen. 'Waar willen jullie naar toe, lieverds?' Hoor ik achter me. Zeker weten dat het Perrie is ookal sta ik met me rug naar haar toe. 'Naar buiten.' Geef ik kortaf antwoord. 'Waarom zou je? Mijn oude ex-beste vriendin en het nieuwe vriendinnetje van Zayn.. Daar wil ik echt nog even mee bij kletsen hoor.' Ik kijk Perrie met een opgetrokken wenkbrauw aan. 'Helaas hebben wij geen tijd voor moordenaars zoals jou.' Hoor ik Melanie zacht zeggen. 'Heb je eindelijk geleerd om voor jezelf op te komen? Meid, jij gaat je lesje nog krijgen om mij te laten vallen voor dat ding'Ze is geen ding maar mijn vriendin. Echte vriendschap ken jij natuurlijk niet. Dus dat valt moeilijk uit te leggen voor jou.' Kaatst Melanie terug. Perrie kijkt nep beledigd. 'Ach meid, doe toch niet zo sarcastisch. Je bent Zayn zelf kwijt geraakt. Eigenlijk wel beter zo. Want Zayn verdient jou niet. Zayn en Denise zijn perfect bij elkaar en zij is wel echt. Jij bent fake, hartstikke fake. Dus ga naar je fake vriendjes en laat ons met rust.' Hoor ik Melanie kattig zeggen en loopt naar de uitgang. Ik loop achter Melanie aan. 'Dankje Mel, je bent echt tof.. Ze verdient jou niet, jij bent veels te goed voor haar!' Zeg ik glimlachend. 'Ze is echt een bitch hoor. Ik snap echt niet dat ik naar haar luisterde vroeger.' 

-----------

Nou Xinru, wat heb je weer snel gepost -_____-. 

Ik denk dat dit verhaal misschien binnenkort eindigd. Zal ik nog een vervolg maken hierop? Trouwens, ik denk dat ik 'Why?' een tijdje ga stop zetten. Zodat ik hier sneller upload & natuurlijk niet in de war raak! What do you think? 

45 votes en 13 comments :) ? x

You've always hated meWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu